Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καθυστερημένη ενημέρωση για απογευμετινή επίσκεψη στις 11/3, στο κάτω από τα δύο σπίτια. Εργάζοταν δύο (αλλοδαπές) κοπέλες. Η μία που εκτελούσε και χρέη υπηρεσίας σπιτιού (ως εκ τούτου, η βαθμολογία για τη συμπεριφορά τσατσάς, είναι τυπική), ήταν ξανθιά, αδύνατη, λίγο κάτω από 1,60 και φορούσε γυαλιά οράσεως, τα οποία δεν την έκαναν πιο sexy. Η άλλη (Τζένη), ήταν και αυτή που προτιμήθηκε. Γύρω στο 1,60 και αυτή, μελαχρινή με ίσια μακρυά μαλλιά και μελαμψή επιδερμίδα. Ήταν από τη Βουλγαρία, με σαφείς τσιγγάνικες ρίζες. Δύο πράγματα πρόσεξα, όταν παρουσιάστηκε. Το αρκετά μεγάλο στήθος της, μεγέθους 3 και το χαμόγελό της. Στο δωμάτιο παρατήρησα, ακόμα, τις ευμεγέθεις και σκληρές θηλές της, τα αδύνατα μεν, με αρκετό ψαχνό δε, οπίσθιά της (ναι, γίνεται), τη λελογισμένη χρήση λιπαντικής ουσίας και την απεριόριστη, σε λογικές απαιτήσεις, προθυμία.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, δεν είχα ολοκληρώσει το γδύσιμο. Αντί να φύγει, ή να περιμένει στο κρεββάτι, με βοήθησε στη διαδικασία. Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και ξεκίνησε με κάποια άτεχνα προκαταρκτικά (αυνανισμός, χαδάκια στο στήθος, κλπ), της έδειξα τι θα προτιμούσα και το εφάρμοσε. Στη συνέχεια φόρεσε το προφυλακτικό. Η πεολειχία της δεν ήταν πολύ καλή, αλλά βελτιώθηκε κατόπιν υποδείξεων. Της τράβηξα το χέρι και της έδωσα ρυθμό, τον οποίο και κράτησε επί πενταλέπτου, περίπου. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει, αλλά της είπα να ανέβει από πάνω. Εκεί, δυστυχώς, έπρεπε να κινούμαι, κατά κύριο λόγο, εγώ. Δεν είχε πρόβλημα με τη μάλαξη στήθους και θηλών (αρκεί να μην τις γλείφω), ενώ προσπαθούσε να χαιδεύει τους όρχεις μου. Συνεχίσαμε, ιεραποστολικά. Είχε καλά ανοίγματα, με κοιτούσε στα μάτια και οι κραυγούλες προσποίησης, δεν ήταν υπερβολικές. Συνεχίσαμε στα τέσσερα, όπου ήρθε και το τέλος. Το στήσιμό της, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν της ζήτησα να το βελτιώσει (θα το έκανε), διότι εξυπηρετούσε την πρόσβαση στο στήθος της. Κάτι που μου άρεσε πολύ και νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που του δίνω σημασία, είναι πως η κοπέλα ήταν φρεσκολουσμένη.

Το δωμάτιο, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν σε καλή κατάσταση. Κάτι που μπορεί να έκανε αρκετούς να δυσανασχετήσουν, είναι πως δεν υπήρχαν ρέστα και έπρεπε, μέτά την έξοδό μου από το δωμάτιο, να περιμένω άλλα δέκα λεπτά.

Συμπερασματικά, αν και δεν είμαι λάτρης των κοριτσιών με τσιγγάνικες ρίζες, η συγκεκριμένη μου άρεσε. Θα την πρότεινα, χωρίς ιδιαίτερη θέρμη, όμως. Εγώ, θα την ξαναεπισκεφτώ, πάντως

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Μέλος
56
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια