Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 57 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η Αιμιλια οντως εχει κατι φοβερες βυζαρες.Και γενικα απο σωμα θα ελεγα ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει στην μινωως.Με εξαιρεση βεβαια το προσωπο οπου ειναι πολυ σκυλε για τα γουστα μου αλλα μπρος στις βυζαρες της δεν σκεφτηκα τιποτα αλλο και εδωσα τα πορνοευρω για πιτσιλισμα!
Βεβαια στο δωματιο αποδεικτηκε πορνοσυμφορα.
Μεν ξεκινησε με ωραια χαδακια και τριψηματα πανω μου.Με αρχιδογλειψιμο και καλη πιπα αλλα στην συνεχεια εδειχνε μια βιασυνη για ξεπετα.
Σταματησε σχετικα γρηγορα το καλο τσιμπουκι της και μου περασε καποτα.Επεμενα λιγο να την γλειψω που εδειχνε να δυσανασχετει.Απο δε ποδολαγνεια καμια ιδεα το μωρο.Παρολο που φαινοταν να εχει ωραιο πατουσακι οταν πηγα να το γλειψω μεν αφησε αλλα ηταν τοσο αδιαφορη και σε σημειο να την ενοχλει αυτο που ξενερωσα.
Μετα στο γαμησι ειχε ψιλοκαλη συμμετοχη αλλα με ενοχλησε το ψευτοPSE που εβγαζε.Δυνατες προσποιητες κραυγες κτλ τα οποια με χαλανε.
Στηνοταν μεν καλα αλλα ξενερωσα.Το αποκορυφωμα οταν αφου δεν τελειωνα μετα απο 10 λεπτα εδειχνε μια βιασυνη να φυγει απο το δωματιο.Χωρις να κανει φιλοτιμες προσπαθειες να μεινει εστω αλλα 3-5 λεπτα αφου και η τσατσα δεν ειχε φωναξει σηκωθηκε και εφυγε.
Δεν ξερω αν την πετυχα σε ασχημη μερα θα το σκεφτομουν πολυ παντως να της δωσω δευτερη ευκαιρια.

ΥΓ.ακομα στα μειον οτι το μουνι της ειναι σαν σαπιο λολ με σχετικα μεγαλα μουνοχειλα.Παρολο που τρελαινομαι να γλειφω ομορφα νοστιμα μουνακια με τιποτα δεν με τραβουσε για γλειφομουνι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Αιμιλία
W
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού