Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 160 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σαββατόβραδο και τα μεταμεσονύχτια μου βήματα με φέρνουν στον παλιό γνώριμο οικίσκο.... Τιποτα, για τα γουστα μου ιδιαέτερο στα περιξ, μιας και όλα έκλειναν... Εδώ, εντόπισα την Ειρήνη, αναρρίχώμενη πραγματικά όπως την περιγράφουν οι προλαλήσαντες!! Το χαμόγελο και τα μάτια της με τράβηξαν να καταθέσω το αντίτιμο!

Καθαρό το δωμάτιο, αν σκεφτούμε και το τέλος βάρδιας και εισέρχεται χαμογελαστή και κεφάτη η Ειρήνη! ¨απτιαστα Ελληνικά!! Τι κάνεις μωρό μου, είσαι καλά, χαίρομαι που σε γνωρίζω, ήταν οι πρώτες κουβέντες! Ψιλοκουβεντούλα, ενώ ξεκινάει να τρίβει πάνω μου το κορμί της και τις βυζάρες τις! "θα χαλαρώσεις και θα περάσουμε όμορφα" λέει, και συνεχίζει! " τώρα θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Στοματικό. Η όπως λέμε κοινός.. πίπα! Εγώ τώρα, θα σου δείξω την... πίπα της Ειρήνης!!" έβαλε τα γέλια με τα λεγόμενα της, φοράει το περικαυλίδιο και αρχίζει ένα πολύ πολύ καλό τριμπουκάκι, χωρίς χέρια, και με περίσσια μαεστρία!! ¨Εγινα τουρμπό... Της ζήτησα ιεραποστολικήν συνέυρεσης, για να βλέπω τις βυζάρες της και να έχω τα ποδαράκια τις στους ώμους μου! Δυνατό σφιροκόπημα, ελαφρά προστυχόλογο απο μέρους της, χωρίς.. υπερβολές και το τέλος ήρθε ικανοποιητικά!
Εν ολίγης, καλά προκαταρκτικά, χαλαρή κυοβεντούλα και ευχάριστη διάθεση, "πίπα της Εϊρήνης" πολύ καλή και σίγουρα θα μας τρελάνει στη συνέχεια, τυπικό γαμησάκι (δεν δοκίμασα εναλλαγές) και σίγουρα Ειρηνάκι θα επανέλθω και πάλι. Μόνο και μόνο για το χαμόγελο και το ωραίο κλίμα που φτιάχνεις!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού