Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αργα χθες 5.3.10 (Η ημερομηνια στο σαιτ δεν δουλευει) γυρω στις 3 το βραδυ περναγα απο εκει και μου ηρ8ε στο μυαλο η Δημητρα που ειχε αναφερει καποιος συναγωνιστης.. λεω δεν παω να ριξω μια ματια ;; ανεβαινω πανω βγαινει η δημητρα (Δεν εχει σχεση με τη βανεσσα στη φυλης οπως αναφερει αλλος συναγωνιστης) εμφανισιακα εμενα με αφηνε αδιαφορο και δεν την κανω για τοσο μικρη οσο λενε μερικοι , εμενα μου φανηκε καπου στα 30.

Μπηκε στο δωματιο με πολυ κεφι παρολο που δουλευει 6 με 6 με το σωληναριο στο χερι .... λεω ρε λες να δινει και κωλο ...; δεν ακουσα τι ελεγε ο τσατσος .. τελοςπαντων αρχιζει το blowjob που δεν ηταν και οτι καλυτερο ..... αλλα μετα σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι και αυτη στα γονατα και της γαμαγα το στομα...βελτιωθηκε πολυ η πιπα εκει. την εστησα στα 4 και μπηκα στο ομολογουμενος σφιχτο μουνακι της ... στη συνεχεια αφου εβλεπα την ανοιχτη πισω πορτα της λεω ελα να στο βαλω απο πισω ...βαζει λιγο κρεμα και τον βαζει σιγα-σιγα μεσα....το σιγα-σιγα αρχισε να γινεται ολο και πιο δυνατο ..... αποτελεσμα χιστες μου ηταν τα 23εκατοστα μου να την εχουν βαλει κατω και να τη γαμαω με ολη μου τη δυναμη ενω αυτη ειχε λυγισει τη μεση της και ειχε παρει το τελεια στησιμο...

ειχα πολυ καιρο να γαμησω κωλο κατα αυτο το τροπο ......χωρις διαμαρτυρια και με ολη μου τη δυναμη... σιγουρα η κοπελα αξιζει πανω απο τα λεφτα που περνει και τα τιμαει , και εγω θα ξανατιμουσα αν βρισκοταν σε αλλη περιοχη και πιο καθαρο σπιτι... για 1 φορα ομως πρεπει να δοκιμαστει απο ολους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
Σεβαστός
12
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού