Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 141 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ελέω νυχτερινής εξόδου, είπα να περάσω και από αυτά τα 2 απομακρυσμένα μπουρδέλα.
Σε αυτό βρήκα την Κλαούντια. Για όσοι δεν την γνωρίζουν, είναι μια λυγερόκορμη νεαρά κοπέλα, με καρέ μαλλάκι, μικρά ματάκια, μικρά βυζάκια, piercing στην γλώσσα, απαλό νεανικο/λευκό δέρμα, ομιλεί ελάχιστα Ελληνικά.

Αφού μου την διαφήμισε αρκετά στο σαλόνι η αλλοδαπή υπηρεσία (& φυσικά μου έκανε κλικ από εμφάνιση/σωματότυπο)πέρασα στο καθαρό και φωταγωγημένο δωμάτιο. Η κοπελιά δεν άργησε να έρθει. Έβγαλε μόνο το κάτω και έκατσε στο κάτω μέρος του κρεβατιού, ανάμεσα στα πόδια μου, βάζοντας στην πεσμένη "μπακέτα" μου το προφυλακτικό. Η θέση της βοηθούσε στην οπτική επαφή, αλλά δυσχαερένε την όποια άλλη επαφή! Επιδόθηκε σε μια ανιαρή πεολειχία, περισσότερο χτυπώντας την γλώσσα της στην βάλανο & αραιά & που ρουφώντας την απαλά. Σε 30" & χωρίς πλήρη στύση, ανεβαίνει μάταια από πάνω. Συνειδητοποιώντας την κατάληξη της συνεύρεσης/ξεπέτας, την ξαπλώνω στο κρεβάτι, της βγάζω το σουτιέν (επιτέλους) & αρχίζω να χαϊδεύω/φιλάω το νεανικό της σώμα. Αν θες να σε πηδήξω, πρέπει πρώτα να μου σηκωθεί! Σε 1-2 λεπτά, η μπακέτα μου ξύπνησε από τον λύθαργο και γούσταρε ρεσιτάλ. Για κακή μου τύχη, μαζί "ξύπνησε" και η αλλοδαπή τσα2, όπου πάνω στο 3-λεπτο άρχιζε να φωνάζει την κοπέλα!
Ανγχώθηκε η κοπέλα, ξενέρωσα και εγώ. Την διώχνω και βγαίνοντας ξεχέζω την τσα2: "Η κοπέλα σας καλούτσικη είναι, αλλά εσύ είσαι χάλια. Σε 3-λεπτά αρχίζεις τις φωνές?" Μα, λέει, 10-λεπτά είσαι μέσα. Τί να κάνω? "Να αλλάξεις ρολόι & μυαλά. Ούτε 5 λεπτά δεν περάσανε, έλεος πιά. Εσείς χαλάτε τα κορίτσια."

Τελικά, διαβάζοντας και τα άλλα σχόλια για την Κλαούντια, το έχει σύστημα την πίπα & το καβαλήκεμα. Με την ομορφιά της κοιτάει να ξεπετάξει. Αμα την στριμώξεις λίγο και παρεις την κατάσταση στα χέρια σου, κάτι γίνεται. Αρκεί να έχεις και την γελοία/βιαστική υπηρεσία πάνω από το κεφάλι σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
amadeus_gr
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
100
Likes:
2.078
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού