Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Κατάθεση γνωριμίας στην Λόλα.20 ευρώ ακάποτο.
Το δωμάτιο καθαρό με νιπτήρα και υγροσάπουνο.Τα σεντόνια επίσης καθαρά.
Η κυρία της υπηρεσίας είναι μια ευγενική γυναίκα.
Μετά τους τυπικούς χαιρετισμούς η Λόλα αφήνει μία χύμα καπότα (χωρίς συσκευασία) πάνω στο σεντόνι στην μέση του κρεβατιού."Τό 'χει η μέρα σήμερα" σκέπτομαι.Μια από τα ίδια.Της κάνω παρατήρηση και βγάζω μία δική μου.
Μάζεψε την χύμα δική της καπότα για τον επόμενο πελάτη.Ότι έκανε και η Ναταλί το πρωί στο Διδύμου 18 ισόγειο.
Προβαίνει σε βιαστικότατα φιλάκια στο στήθος κατεβαίνοντας στην επίμαχη περιοχή.Η πίπα της καλή,υγρή και σφιχτή χωρίς deep throat.To αρχιδογλύψιμο συνηθισμένο.
Το εν γένει παρουσιαστικό της και το χτένισμα δεκαετίας του 1970, μου θύμισε την μεσήλικη γραμματέα του κυβερνητικού αξιωματούχου που υποδεχόταν τον Τζέιμς Μποντ στον προθάλαμο του γραφείου του.Και τον ορεγόταν πάντα.
Στα 2-3 λεπτά τραβηγμένα και σε πλήρη στύση,μου λέει:
Λόλα:Άντε βάλε την καπότα τώρα,δεν έχουμε πολύ χρόνο...
Εγώ:Στα 2 λεπτά; Χαλάρωσε και μην μου τη σπας...
Πήρα όμως την καπότα,την έσχισα,έτοιμος για να την βάλω ενώ της είπα να συνεχίσει την πίπα.
Λόλα συνεχίζοντας για μερικά δευτερόλεπτα την πίπα:Δεν μπορώ στα όρθια,έλα βάλε την καπότα,δεν θα κάνουμε και 10 λεπτά...
Εγώ:Κράτα τα 10 ευρώ και δώσμου τα 10 για να φύγω...
Λόλα-φανερά αιφνιδιασμένη:Έλα βάλε την καπότα...
Εγώ-επιτακτικά:Κράτα τα 10 ευρώ και δώσμου τα 10 για να φύγω...δεν είσαι για γαμήσι εσύ.
Λόλα-προβληματισμένη κοιτώντας στο πάτωμα:Εντάξει.Πάντως είμαι καλός άνθρωπος!
Η ευγενική υπηρέτρια μου έδωσε αμέσως τα 10 ευρώ και η αποστολή με την κωδική ονομασία " Οσία Λόλα πράκτωρ ΨΩ-ΛΟΥ καλός άνθρωπος" έλαβε τέλος.

Η Λόλα έσπασε και το ρεκόρ ξεπέτας της Ιβάννας!!!
Η Ιβάννα στα 5-6 λεπτά μου είχε πει ξυνισμένα και δολίως προμελετημένα αφού είχε διαπράξει τα γνωστά κόλπα αποφυγής κανονικού γαμησιού:
"Μην ξεχνάς οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά".
Και αμέσως μετά:"Πρέπει να φύγω"
Η Λόλα κατέβασε το ρεκόρ στα 3 λεπτά!!!:ΕΥΓΕ ΛΟΛΑ!!! θα γίνεις καλός άνθρωπος στην ζωή σου!

Προσοχή συναγωνιστές στον τομέα υγιεινής και καθαριότητας.Βλέπετε οτι τα κορίτσια δεν προσέχουν.Στον βωμό της τάχιστης διεκπεραίωσης κινούνται-μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο με χύμα καπότες και τις αποθέτουν όπου τύχει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Λόλα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού