Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.3 34 10
Μπουρδέλα
61938
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για "εναπόθεση" στην Στέλλα (βλ. Ιάσωνος 20α), δοκίμασα την τύχη μου σ'αυτόν εδώ τον χώρο για έναν λόγο. Έχω πετύχει αρκετές φορές, εκεί, την υπηρεσία "πίπα άνευ προφυλακτικού" και όσο μεγάλη μ@λ@κία αν είναι εκ μέρους μου, που και που μου αρέσει. Σήμερα ατύχησα. Νέο κορίτσι, κοκαλιάρικο, μαυριδερό (σαν τσιγκανούλα), εκ ρωσσίας μου είπε (?), με ιδιαίτερο βλέμα όμως. Είπα να δοκιμάσω.
Το δωμάτιο τρισάθλιο. Το σεντόνι πατσαβουριασμένο έιχε ένα ιδιαίτερα εμφανή, μεγάλο, καφέ λεκέ που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι άλλου είδους έναπόθεση (σκατά - πέσ'το). Δεν έκατσα ούτε για αστείο. Όλα στα όρθια. Η κοπέλα με το που μπήκε πήγε αμέσως να φορέσει σκουφάκι στο εντελώς down πέος μου, κουτσοσηκώθηκε με πάρα πολύ κακό τσιμπούκι, την γύρισα από πίσω. Τίποτα... δεν ήταν γραφτό μου να τελειώσω σήμερα. Έχω μάθει να μην κλαίω ποτέ λεφτά που έχω είδη πετάξει, αλλά στο Μεταξουργείο ποτέ ξανά. Εκτός βέβαια, θα επαναλάβω, από Ιάσωνος 1α και β που μόλις άνοιξε και γ, και αν συνεχίσει το χάλι στην περιοχή το βλέπω και για δ, ε κ.ο.κ.
Την ευλογία μου συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!!
Το δωμάτιο τρισάθλιο. Το σεντόνι πατσαβουριασμένο έιχε ένα ιδιαίτερα εμφανή, μεγάλο, καφέ λεκέ που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι άλλου είδους έναπόθεση (σκατά - πέσ'το). Δεν έκατσα ούτε για αστείο. Όλα στα όρθια. Η κοπέλα με το που μπήκε πήγε αμέσως να φορέσει σκουφάκι στο εντελώς down πέος μου, κουτσοσηκώθηκε με πάρα πολύ κακό τσιμπούκι, την γύρισα από πίσω. Τίποτα... δεν ήταν γραφτό μου να τελειώσω σήμερα. Έχω μάθει να μην κλαίω ποτέ λεφτά που έχω είδη πετάξει, αλλά στο Μεταξουργείο ποτέ ξανά. Εκτός βέβαια, θα επαναλάβω, από Ιάσωνος 1α και β που μόλις άνοιξε και γ, και αν συνεχίσει το χάλι στην περιοχή το βλέπω και για δ, ε κ.ο.κ.
Την ευλογία μου συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2010
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού