Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 160 10
Μπουρδέλα
218404
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη σήμερα το πρωί όπου δούλευε η Μελίνα απο το Τροφωνίου 11. Με είπε οτι θα είναι εκεί για μερικές μέρες εκτάκτως, οπότε όσοι θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε και τις κριτικες του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Η δικιά μου εμπειρία με την κοπέλα ήταν πολύ καλή. Πρόκειται για μιλφ ψηλή με κοντό ξανθό μαλλί και ωραίο σώμα. Είναι πολύ φιλική και ομιλιτική ώστε να σπάει αμέσως ο πάγος. Στο σέξ είναι τέλεια. Δεν βιάστηκε παίρνει πρωτοβουλίες αλλα και άμα δεί οτι κάτι με αρέσει φροντίζει να το κάνει. Ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα απο πάνω λές και είναι πιτσιρίκα ενώ η πίπα της είναι αρκετά καλή (αν και ψιλοχρησιμοποιεί δοντάκια)
Γενικά πέρασα πολύ όμορφα και θέλω να την ξαναεπισκευτώ. Αν όχι εδώ τότε σίγουρα στο μαγαζί στην Τροφωνίου.
Η δικιά μου εμπειρία με την κοπέλα ήταν πολύ καλή. Πρόκειται για μιλφ ψηλή με κοντό ξανθό μαλλί και ωραίο σώμα. Είναι πολύ φιλική και ομιλιτική ώστε να σπάει αμέσως ο πάγος. Στο σέξ είναι τέλεια. Δεν βιάστηκε παίρνει πρωτοβουλίες αλλα και άμα δεί οτι κάτι με αρέσει φροντίζει να το κάνει. Ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα απο πάνω λές και είναι πιτσιρίκα ενώ η πίπα της είναι αρκετά καλή (αν και ψιλοχρησιμοποιεί δοντάκια)
Γενικά πέρασα πολύ όμορφα και θέλω να την ξαναεπισκευτώ. Αν όχι εδώ τότε σίγουρα στο μαγαζί στην Τροφωνίου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού