Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 207 10
Μπουρδέλα
209440
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
ηταν οτι καλυτερο μου εχει τυχει το τελευταιο 3μηνο τουλαχιστον (για να μην πω 6μηνο και θεωρηθω υπερβολικος) αν υπηρχε και μεγαλυτερη βαθμολογια στην συμμετοχη /διαθεση κοπελας αλλα και εμφανιση θα εβαζα πιο πανω , το 10 στην προσβαση ηταν γιατι πηγα by foot. μπαινω λοιπον μεσα απλα για να κοψω κινηση γιατι ηδη λιγο νωριτερα ειχα κανει αλλου επισκεψη και βλεπω ενα ξανθο πιπινακι να ερχεται και αμεσως να μου τριβεται επανω μου βαζοντας τα χερια μου στο στηθος της . αυτο δεν ηταν τιποτα γιατι και αλλες το κανουν κατα καιρους αυτο. ομως η καβλα αυτης της κοπελας εκανε μπαμ. μου λεει παμε μεσα στο δωματιο . την ακολουθησα λοιπον... ηδη με τις κινησεις της εξω και τα λογια της με ειχε αναψει .αφου πηγε διπλα σε εναν αλλο συναγωνιστη ηρθε και σε μενα. πρωτη φορα που δεν ειχα γδυθει περιμενοντας την κοπελα.. παμε ξανα τριψιματα στα ορθια , χουφτωμα στο φυσικο 3αρι στηθος της και της πεταω εξω το εργαλειο εκεινη στηθηκε στα 4 και ενω εκεινη με ευχαριστουσε βαθια .. επαιρνα ματι την θεσπεσια πισω πλευρα της μιας και της εβλεπα απο τον καθρεφτη. λιγο αργοτερα ξαπλωσαμε και οι δυο εκεινη μπρουμητα και εγω απο πανω ...μετα της γυριζω λιγο τα ποδια και πηγαμε πλαι ..της λεω ..παμε και λιγο στα ορθια? ναι μου λεει ..τρελλαθηκα συνεχισαμε στα ορθια μεχρι να τελειωσω λιγο αργοτερα..τι professional μου λες.. αυτα ειναι κοριτσια μαγκες ...οτι παραπανω και να πω θα ειναι λιγο..απλα καταπληκτικη .. μου ειπε πως ειναι καθε μερα εκει .. θα το διαπιστωσω πολυ συντομα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού