Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συναγωνιστές!!! Δεν θέλω να σας ταλαιπωρήσω με άλλη μία κριτική για την Τζέσικα. Την ξαναεπισκεύτικα σήμερα και θα ήθελα να επισημάνω δύο πράγματα (που με οδήγησαν στο να ανεβάσω λίγο την προηγούμενη βαθμολογία).
α) Μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση, το ότι λες και διάβασε ή της σφύριξε κάποιος την προηγούμενη κριτική μου. Εμφανίστηκε γυμνόστηθη σήμερα. Μεγάλο συν το όμορφο, φυσικό (είμαι πλέον 99% σίγουρος), μετρίου μεγέθους, στήθος της. Όλοι πρέπει να γλύψουν τις ρώγες της, τουλάχιστον μία φορά. Επιπλέον ήταν χαμογελαστή κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της συνεύρεσης, και είμαι σίγουρος ότι ήταν πιο άνετη από τις προηγούμενες επισκέψεις, πράγμα που επιβεβαιώνει τον τίτλο της προυγούμενης κριτικής μου: "αναδυκνείεται σε σταθερή αξία".
β) Σε όλους αρέσει να "τελειώνουμε". Η χτεσινή μου εμπειρία με την MILF Σέρβα Κατερινα από Μονής Προδρόμου 16Α (& Φυλής) με έκανε να σκεφτώ "τι κάνει την διαφορά μεταξύ ενός καλού τελειώματος και ενός υπέροχου". Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσετε: ο ρυθμός!!! Το είχα παρατηρήσει - σήμερα το επιβεβαίωσα... η Τζέσικα (προτιμάει να την φωνάζετε Τζέσυ) είναι εκπληκτική στο να ακολουθεί τον ρυθμό του "αναβάτη" και να επιταχύνει ή να επιβραδύνει ανάλογα. Αποτέλεσμα... ένα απίθανο τελείωμα.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!! ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Jessy
Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού