Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χτεσινή επίσκεψη στο μπορντελάκι αυτό, όπου βρήκα την μικρή ασιάτισα. Δεν ξέρω αν είναι απο Ταιλάνδη ή Φιλλιπίνες αλλα μάλλον απο κάπου εκεί είναι και όχι απο Κίνα ή Κορέα.

Το κοριτσάκι της πρωινής βάρδιας (γιατι παίζει ασιάτισα και στην απογευματινή), είναι μικροκαμωμένη με μικρούλι στήθος, ποδαράκια και γενικά μινιόν σε όλα. Το πρόσωπο είναι μέτριο. Ο χώρος είναι γενικά μέτριος, με χαμηλό φωτισμό (μάλλον για να μήν φαίνονται τίποτα λεκέδες στο σεντόνι) και δεν σε τραβάει...

Δεν άργησε να μπεί στο δωμάτιο όπου έβαλε κρέμα στο γατάκι της και μετά σκουπίστηκε με υγρό μαντιλάκι που είχε φέρει μαζί της. Ξεκίνησε με φιλάκια και τέτοια αλλα ΟΧΙ ΠΙΠΑ κάτι που με παραξένεψε. Περίμενα οτι θα κάνει αργότερα, αλλα αφού αυτή με εγλυψε σε όλο το σώμα (και στα @@) ανέβηκε απο μόνη της πάνω και άρχησε να κονταροχτυπιέται. Μετά απο κανα πεντάλεπτο αλλάξαμε στάση και συνεχίσαμε στο ιεραποστολικό όπου κατέθεσα. Χαμογελαστή αλλα χωρίς να μιλάει με χαιρέτισε και αποχώρησε αφήνοντας με με την απορία αν κάνει πίπες ή όχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2010
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού