Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καλησπερα και απο μενα ειμαι καινουργιος στο σαιτ σαν μελος αν και το παρακολουθω καιρο . χθες μετα απο τσαρκα στην φυλης ειπα να περασω και απο την χριστινα οπου ακουγονται τοσα καλα λογια για αυτην. και οντως ετσι ειναι . η κοπελα ειναι απιστευτη.αφου εδωσα το αντιτιμο και εισηλθα στο πολυ καθαρο δωματιο μετα απο λιγο ηρθε και το χριστινακι και αρχισε τα νιαουρισματα λεγοντας μου οτι ειναι μια μικρη γατουλα και θελει ξεσκισμα. εβγαλε το στριγκακι της και κατευθυνθηκε προς τον νιπτηρα λεγοντας μου να τη ακολουθησω . ανοιξε την βρυση και μου ειπε να της πλυνω τα βυζακια. μετα απο λιγο πηρε το χερι μου και το κατευθυνε στο μουνακι της λεγοντας μου να την πλυνω και εκει ενω εγω ειχα μεινει αφωνος με την ολη φαση. μετα απο λιγο μου ζητησε να την σκουπισω και αφου τελειωσαμε με πεταξε επανω στο κρεβατι και αρχισε κατευθειαν να μου γλειφει τα αρχιδια με μανια μιλωντας προστυχα. αφου ειχα γινει τουρμπο της ζητησα να καβαλησει πανω μου και αρχισε να χτυπιεται με τοση μανια που κοντεψα να τελειωσω αλλα ευτυχως κρατηθηκα και τη εστησα στα 4 οπου η θεα του κωλου της με εκανε να τελειωσω ενω αυτη συνεχιζε να μιλαει προστυχα . ηταν η καλυτερη μακραν εμπειρια μου σε μπουρδελο αν και παλιος στο σπορ . το μονο σιγουρο ειναι οτι το χριστινακι κερδισε αλλο εναν πελατη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
4
Πόντοι:
86
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια