Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 111 10
Μπουρδέλα
126199
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από ξενύχτι με ένα φιλαράκι αποφασίσαμε να κάνουμε τσάρκα στο Μεταξουργείο για κατάθεση και αφού γυρίσαμε πολλά κατά τις 4.30 το πρωί καταλήξαμε στο Ιάσονος 43. Η τσατσά μας ενημέρωσε ότι η κοπέλα κάνει και παρτούζα. Ήταν λίγο απρόσμενη η έκπληξη και εμείς επιφυλακτικοί γιατί ο χώρος δεν μας φαινόταν και ό,τι καλύτερο.Βγήκαμε έξω, αλλά τελικά αποφασίσαμε να περάσουμε. Τι ψυχή έχει ένα 15άρι, ας δοκιμάσουμε λέμε, αφού γουστάρουμε την παρτούζα. Διαβάζοντας την κριτική του banoutsos πιο κάτω, διαπίστωσα ότι περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια πώς είναι και τι κάνει η Μαρία η Βουλγάρα, γι' αυτό δεν τα επαναλαμβάνω. Θέλω όμως να πω ότι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η ευγένειά της και η συμμετοχή της. Δεν είπε σε τίποτα όχι. Το μόνο που αρνήθηκε ήταν το ταυτόχρονο μπρος-πίσω. Και πάλι με ασυνηθίστη ευγένεια που δεν έχω ξανασυναντήσει. Σε όλη τη φάση έπαιρνε πρωτοβουλίες μόνη της. Φίλαγε σώμα και μπαλάκια, χάιδευε μιλώντας ήρεμα και λάγνα, μας πήρε απίστευτη πίπα στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και τους δύο μαζί στο στόμα. Εγώ την πήρα πισωκολλητό τελικά και ο φίλος εναλλαξ κωλαράκι μουνάκι. Ακόμα όμως και όταν τελείωσα και πήρε σειρά ο φίλος, με ζήτησε κοντά της και άρχισε πάλι να μου τον παλινδρομεί χωρίς καπότα αυτή τη φορά. Παραλίγο να τελειώσω ξανά στο χέρι της, αλλά τη σεβάστηκα και δεν την αιφνιδίασα. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν βιαζόταν καθόλου. Πρέπει να καθίσαμε στο δωμάτιο γύρω στα 20 λεπτά. Στο τέλος μας πήρε αγκαλιά και τους δύο και μας φίλησε. Ήταν η καλύτερη παρτούζα που έχω κάνει. Μακράν όμως! Και φυσικά αν την ξαναπετύχω σκοπεύω να την τιμήσω ή μόνος ή και με κανένα φιλαράκι. Μπράβο σου κοπελα μου. Τιμάς τα λεφτά σου και με το παραπάνω. Είναι η πρώτη φορά που ένιωσα την ανάγκη να γράψω κριτική γιατί γενικά βαριέμαι το γράψιμο. Της αξίζει όμως.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού