Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επισκεψη στην Αλινα μετα απο μικρη βολτα και περασα στο δωματιο χωρις σκεψη ξερωντας οτι ειναι πολυ καλη οταν τη γαμας.Ξεκινησαμε με χαδακια και φιλακια και απο τους δυο μας στα σωματα μας μεχρι που μου περασε το προφυλακτικο και τοτε αρχισε να μου το γλυφει και να το παιζει με τα πολυ ωραια τα βυζια της.Συνεχισε τσιμπουκι γρηγορο και φωναζε κατα διαστηματα χυσε το σπερμα σου στο στομα μου ενω προσπαθουσα να την σταματησω για να το βαλω στο μουνι της.Μετα απο λιγο αφου χορτασε τσιμπουκι ανεβηκε απο πανω και χοροπηδουσε σαν αλογο που πηδαγε εμποδια ενω τα δαχτυλα της συναμα τριβανε τα ξυρισμενα τα μπαλακια μου.Γυρισε σε 69 που συνεχισε τσιμπουκι και με αφησε να γλυφω το μουνι της που το ηθελα απο ωρα πριν.Λιγο πριν το τελος που ειμουν ετοιμος να χυσω την εστησα στα τεσσερα και βλεπωντας τα ωραια κωλομερια της το εβαλα μεσα στο μουνι της μεχρι που τελειωσα και την τελευταια σταγονα ενω εκεινη με κοιτουσε με παραπονω επειδη δεν τελειωσα στο στομα της.Αξιζει το 20 σαρικο και με το παραπανω ειναι απο της λιγες που περασα καλα μαζι της.Την αλλη φορα θα τελειωσο στο στομα σας δεσποινεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού