Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερίζω όλα τα αλάνια αφτου του σπορ .Μάγες, έχασα την μπάλα χθες το βράδυ με την συγκεκριμένη γόμωνα. Όποιος δεν την έχει δοκιμάζει να τρέξει και δεν θα το μετανιώσει. Η γκόμενα εκπέμπει ερωτισμό. Τυχαία πέρασα από το μαγαζί αυτό να δω τι πεζή γιατί από παλιά μία από τα ηδεία έβλεπα .Με το που μπαίνω και ακούω το μπουζούκι να πει το ποίημα με τα προγράμματα, σκαιή μύτη ένα μουνάρω ξανθό με πολύ ωραίο προσωπάκι,λεπτή μέση, γυμνασμένα πόδια και όλο το σύνολο. Το κόκκινο κραγιόν πάνω στα χείλη τόνιζε αυτά τα τσιμπουκοχειλα τα οπαία τα έχω ακόμα στο νου μου. Ναι μάγεσ, πραγματικά ωραία χείλη που τρέλαναν το καβλή μου!!Έχει ένα απαλό δέρμα σαν μωρό παιδί και σε αφήνει να την χαϊδεύεις. Μέχρι το τέλος εξηγήθηκε ντόμπρα και με εντυπωσίασε τόσο ως που περνώ τον κόπο να πω το ποίημα αιδώ με την σειρά μου για την δεσποινίς Ντιανα. Έδωσα 40 αλά θα την πάρο στο φουλ την επόμενη παρτίδα.. Η κυρία μου στο σπίτι να πούμε πρέπει να παίρνει κάποια μαθήματα γιατί η γυναίκα στο κρεβάτι για τον άνδρα πρέπει να είναι πουτανα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού