Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203160
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Νελη Πεμπη 11φεβρ.2010 στις 21:30 Γραφτηκε απο τον sotirof αργοπορημενη λιγο η κριτικη λογω ταξιδιου.Σε τουρ 2ημερων στην περιοχη τις ηδονης δεν ειδα κατι καλυτερο και ειπα να δοκιμασω την ψηλη σλοβακα με το σιλικονατο βυζι και την ωραια κωλαρα μαλλι κοντο ξανθο και μεγαλο τατου στην πλατη.Ο τσατσος τραγικος οχι οτι δεν ηταν ευγενικος με συνοδεψε μαλιστα στο δωματιο που ηταν σε πληρη ακαταστασια μου λεει κοιτα τι εκανε ο προηγουμενος ειχε κολοχαρτο πεταμενο στην μεση του δωματιου το οποιο μαζεψε και πηγε να δει το παραθυρο του δωματιου αν ηταν καλα ανοιχτο τις ζελατινες απο τις καποτες που ηταν 4-5 τις μαζεψα εγω μερικες ηταν στο κρεβατι.μπαινει η νελη που μετα απο ολιγολεπτο διαλογο καθετε στο πλαι και στα τεσσερα με αποτελεσμα να βλεπω την κολαρα της και τις ομορφες τρυπες τις.Με ρωτησε με η χωρις η πιπα γιατι στις υπηρεσιες τις κοπελας ηταν ακαποτο με 20 ευρω.πιπα χωρις χερι και δοντι μου τον σηκωσε γρηγορα μαλιστα σε μια στιγμη μου τον πηρε βαθια και πηγε να γινη το ατυχημα βαλε το σκουφακι μην πνιγης της λεω μετα στα τεσσερα το νινακι σφικτο σχετικα αγριο κτυπημα οπου ηλθε το μοιρεο μετα ολιγου δεν εδειξε να βιαζετε αυτο που με χαλασε λιγο ηταν στο πιασιμο του στηθους τις ηταν σαν πετρινο.θα την ξαναεπισκευτο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Νέλη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού