Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σόνια εστί βυζού ανατολική προέλευσης. Οι βυζάρες ήταν ο λόγος εισόδου καθώς και η καλή εμφάνιση της επιδερμίδας της στα συμπαθητικά πόδια της. Την είχα δει εχθές που όμως πήγα αλλού για τι είχα μπανίσει νεαρο και ωραιο μουνάκι στη Λεωνίδου.
Πριν καλά καλά γδυθώ σκάει μύτη. Είναιξανθιά με λεπτά χαρακτηριστικά, βυζάρες 4+ ελαφρώς κρεμασμένες αλλά καιψωμομένες. Πόδια λεπτά, καλή επιδερμίδα. σχεδόν ανύπαρκτη μέση και κώλο νορμάλ για βυζού.
Λίγα χαδια και ξαπλωσε ανάσκελα με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια μου, πάνω στο πούτσο και τη χάιδεψα. Γύρισε και πήρε πίπα. Στην αρχή ρουφηχτήκαι όμορφη, μετά άρχισε να βάζει και δόντια. Δεν την εμπόδισα, δεν πόναγα. Χάιδευα το πρόσωπο της, έπιανα τις βυζάρες της.
Τρίφτηκε πάνω μου και μετά καβαλητό με βυζοτρίψιμο. Αντιστροφή ιεραποστολικό και... πάπαλα.
Γενικώς μου άρεσε και φχαριστήθηκα που τις έπιανα το πρόσωπο. Μπορει και να ξαναπήγαινα.
Έχω φάει πατάτες στη Φυλής και τα δεκαπενταράκια της Κολωνού και των πέριξ δρόμων με έχουν πολλές φορές ευχαριστήσει καλύτερα. Αποφεύγω όπου έχει πολλή βρώμα (σε κάποια σπίτια δεν μπαίνω κξαν να δω τι παίζει) και πακιστανούς.
Για την ιστορία και όσους ενδιαφέρονται, Ιάσωνος και Λεωνίδου, υπόγα, έπαιζε δεκαπενταράκι με ακάποτο και κώλο. Προσωπικά δε τα προτιμώ αλλά ενημερώνω τους επίδοξους "στρατηγούς".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια