Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αμφιταλαντεύτηκα πολύ, για το αν πρέπει να γράψω αυτήν την κριτική. Για τη συντριπτική πλειοψηφία, δεν έχει να προσθέσει κάτι, σε όσα έχουν, ήδη, γραφτεί. Το μόνο που μπορεί να "προσφέρει", είναι άλλη μία απόδειξη, του πόσο υποκειμενικά είναι αυτά τα πράγματα και πως κάποιες φορές, παίζει ρόλο η χημεία και οι συγκυρίες.

Εξηγούμαι, λοιπόν. Είδα τη Βερόνικά, την πρώτη μέρα που δούλεψε στο εν λόγω σπίτι. Τότε δούλευε πρωί, τώρα μόνο απογεύματα. Είχε καθυστερήσει στο δωμάτιο και είχαμε μαζευτεί, πάνω απο πέντε άτομα. Όταν βγήκε, όλοι τράπηκαν σε φυγή και, μάλιστα, δύο γέλασαν δυνατά και άκομψα. Εγώ, ακόμα κι αν είχα διαβάσει όλες τις κριτικές, θα καθόμουν, λόγω στήθους. Έτσι κι έγινε. Νομίζω πως, όταν πλήρωσα, με κοίταξε με ευγνωμοσύνη. Στο δωμάτιο (τότε) ήταν τυπική. Προσπάθησε να κάνει κάποια προκαταρκτικά. Εμένα με άφηνε να κάνω ότι θέλω. Με ρώτησε αν θέλω να βάλει προφυλακτικό, είπα ναι και ξεκίνησε. Για το επίπεδο, δε σχολιάζω. Είναι χιλιοειπωμένα και, ναι, είναι μετριότητα σε όλα, πεολειχία και κυρίως πράξη. Τελειώνοντας, κάτι είπα (δε θυμάμαι τι) και γέλασε. Τη δεύτερη φορά που πήγα, ήταν σαφώς βελτιωμένη (αλλά πάντα ξυνισμένη, ακόμα και όταν γελάει). Στις δύο τελευταίες επισκέψεις, εκτός των βελτιωμένων προκαταρκτικών (ποσοτικά, όχι ποιοτικά), μου οδηγεί το χέρι στην κλειτορίδα της, δίνει ρυθμό και ολοκληρώνει, πριν από μένα. Αν κάτι με κάνει να πιστεύω ότι δεν προσποιείται, είναι ότι μετά την ολοκλήρωση, είναι υπερευαίσθητη, όπου κι αν την ακουμπάς. Όταν ολοκληρώνω κι εγώ, δε βιάζεται, πλέον, να φύγει και, πριν εξέλθει, με φιλάει, πρώτα. Πάντως, με το που πιάνει το πόμολο της πόρτας, η ξινίλα, επιστρέφει δριμύτερη.

Η κυρία της υπηρεσίας, ήταν πολύ ευγενική. Μου εξήγησε που μπορώ να αφήσω τα ρούχα μου και με διαβεβαίωσε, αφού έλεγξε, πως είναι καθαρά.

Επειδή προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, δε θα την πρότεινα, επ' ουδενί. Απλώς, η χημεία, παίζει σημαντικό ρόλο (όπως και οι τρόποι).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού