Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 46 10
Μπουρδέλα
61451
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
H περιέργεια για τα όσα λένε για την μολδαβεζα με έκανε να τη επισκεφτώ σήμερα κατά της 03:00.Στο σαλόνι περίμεναν αλά δυο άτομα. Ακούω την τσατσα να λέει τα προγράμματα αλά ι σκέψη μου ήταν εκεί... αν θα με ικανοποιούσε... Άμεσος μετά βγαίνει το άγγελο από το καμαρίνι και η γλυκές ματιές τις καρφώθηκαν επάνω μου. Πήρα το πρόγραμμα τον 70 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο.Σε λύγο έρχεται και η Ντιανα και με το καλησπέρα,μου δίνη ένα φιλάκι το οποίο κάπως μου έδιωξε το αχός γιατί είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω αυταρχικό.Το κατάλαβε και ι ίδια στην συνάχια και μου λέει «στον έρωτα όλα επιτρέπονται,κάνεις αυτό που σε γουστάρει ματιά μου».Ο τρόπος , το χαμόγελο,το φιλότιμο της με έκαναν να νιώθω άνετος σαν να μήλο με μια κολλητή μου.Ομιλεί τελεία τα ελληνικά όπως και άλλες γλώσσες όπως μου ομολόγησε.. Ξεκινάει το πρόγραμμα με το μικρό δονητή όπως είχα διαλέξει εξαρχίες. Τα λογία της,τα χαδάκια και δάκτυλα της με είχαν ανάψει.Το μόνο που ήθελα ήταν να μπει βαθιά μέσα για να με ξεσχίσει .Στην αρχή πονούσα λιγάκι αλά το έκανε με τέλειο τρόπο,το μόνο που ήθελα να μην σταματήσει. Πραγματικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.Τέτοια καβλα είχα καίριο να νιώθω.Την ευχαριστώ γιατί πραγματικά είναι μία επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί.Πιστεύω ότι απόκτησα μία καινούρια φιλενάδα που θα τα ξαναπούμε στο μέλλον...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού