Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γυρω στις πεντε και δεκα το απογευμα σημερα μετα απο δυο ασκοπες περιπλανησεις σε δυο στουντιο της περιοχης περνωντας με το ψιλοβροχο απο Αχαρνων...συναντωντας την Φωκαιας ειπα να μπω στο εν λογω μπουρδελακι μεσα.... πετυγχαινοντας μια κορασιδα με σχετικα μακρια μαλλια προς το καστανο στρουμπουλουλα, με κανονικο στηθος και υψος ,ηλικιας γυρω στα 25-26 οπως την εκοψα...ονομα δεν συγκρατησα.Η τσατσα μου ειπε ενα εικοσαρικακι και με ακαποτο τσιμπουκι.Περνω στο δωματιο...ενα δωματιο πολυ μικρο και με κρεβατι που ειναι για πεταμα...γδυνομαι και περιμενω την κορασιδα..η οποια ερχεται σχετικα αμεσως.. μου τραβαει για δεκαπεντε δευτερολεπτα με το ρολοι απο περιεργεια το κοιτουσα, το ακαποτο τσιμπουκι... μου βαζει την καποτα και να μην βλεπω την μαπα της που δεν μου αρεσε την στηνω στα τεσσερα και την σφυροκοπησα με δυναμη στην μουναρα της μεχρι και εχυσα και εβγαλα τον Παιχτουρα εξω να βεβαιωθω οτι δεν ειχε σπασει η καποτα απο το δυνατο σφυροκοπημα...την ευχαριστησα και εφυγε απο το δωματιο για να παει στο επομενο πελατη.Συνολικος χρονος παραμονης της στο δωματιο πεντε λεπτα το πολυ.Το δωματιο μεσα απαραδεκτο, μετανοιωσα της επιλογης μου να παω σε μπουρδελο.Η κοπελα στο πενταλετο ηταν προθυμη και συνεργασιμη αλλα απο πιπα εκτος απο τα δεκα πεντε δευτερολεπτα..γενικα ηταν σαν να εκανε αγγαρεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2010
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού