Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επισκεφτηκα το συκεκριμενο οικο χθες το βραδυ και πετυχα την Βανεσσα η οποια ειναι βουλγαρα και μαλιστα απο το Πλοβντιβ.Ο τσατσος ευγενεστατος και κομψος αν και μου φαινοταν λιγο αδερφη.Ερχεται η βανεσσα στο δωματιο τελεια εμφανιση λιγο ψηλοτερη απ μενα αδυνατουλα με μακρυ καστανο μαλλι μικρο στητο στηθος και αρχιζομαι ιεραποστολικο αφου πρωτα μου φορεσαι το προφυλακτικο με πιπα. Ενω την γαμαγα σε καποια στιγμη μετα απο 5 λεπτα μου λεει>της λεω ριλαξ ριλαξ σσσσσ μωρο μου οπου να ναι τελειωνω ηρεμησε>> τι ειναι το σσσσσ μου λεει μετα ξαπλωσα πανω της και εκανα κινησα να την φιλησω στο λαιμο και στο στηθος Ακου να δεις μου λεει> της λεω και συνεχισαμε το γαμησι για κανα 2 λεπτα ωσπου τελικα τελειωσα λογου χαρη επειδη μ αρεσε εμφανισιακα σαν κοπελα απ την αρχη αλλιως θα κλαιγα τα λεφτα μου μετα εφυγε πιλαλα με ενα υφος λες οτι την βιασα και της πεταω ενα >.ουτε ξερω αν μ ακουσε. Για οποιον μετραει περισσοτερη η συμμετοχη και η διαθεση της κοπελας και οχι η εμφανσιση καλυτερα να την αποφυγετε για να μην κλαιτε τα ευρουδακια σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2008
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Σεβαστός
13
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού