Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σε μιά τέτοια εξόρμηση συνάδελφοι ψάχνεις ΚΑΙ αυτό το "κάτι" που δέ σου προσφέρει το απλό θέαμα που μπορείς να έχεις π.χ. σε ένα στριπτιζάδικο ή σε μία "ποιοτική ταινία"..
Αυτό το "κάτι" είναι η θερμότητα στην ψυχή,αφού στο σώμα αργά η γρήγορα..θα έρθει!
Η Χριστίνα είναι ένα πλάσμα που σου δίνει αυτό ακριβώς,σου περνάει δηλαδή τ'ότι σε θέλει..ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,φυσικά και δέν ισχύει μόνο για σένα αυτό,αλλά έστω για μιά στιγμή θα το πιστέψεις ότι ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ!
Φυσικά καθένας τη βρίσκει διαφορετικά,περι ορέξεως..όμως άν σ'ένα τέτοιο χώρο σε κάνουν για λίγες στιγμές να νοιώσεις ότι..δέν είσαι σ'ένα τέτοιο χώρο αλλα π.χ. με την κοπέλλα σου σε διακοπές σε νησί μετά απο μπανάκι μόνοι σας τότε..λές ότι πρόκειται για κάτι το ξεχωριστο!
Κρίμα που δέ μπορώ να χτυπήσω (νέος) 10άρια σ'ΟΛΑ τα ταμπλώ όμως αυτός ήταν ο σκοπός μου..συμφωνώ και με προηγηθέντα συναγωνιστή που χαρακτηριστικά ανέφερε "μήν κάνετε στον εαυτό σας το έγκλημα και τον στερήσετε απ'τη χαρά του ν'απολάυσει τη Χριστίνα" κι επαυξάνω..
Δέν έχω πάει 2η φορά στο ίδιο σπίτι ποτέ κι εδώ ήρθα για 3η συνεχόμενη εβδομάδα,αν κάτι λέει αυτό..
Σ'ευχαριστώ Χριστίνα πίτσι πίτσι μου..
Μάγκες κάντε μια στάση,να χορέψετε ένα ζεϊμπέκικο και..θα ξαναχορέψετε ΣΤΑΝΤΑΡ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού