Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 207 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκέφτηκα σήμερα κατά τις 12.00 το συγκεκριμένο μπουρδέλο, μετά από περιήγηση στα σπιτάκια της Φυλής. Εμφανίστηκε ένα μελαχρινό πιπίνι με στητά βυζάκια, ακριβώς στο στυλ που μου αρέσει, οπότε αποφάσισα να περάσω. Η κοπέλα (δεν συγκράτησα το όνομα) μίλαγε ελάχιστα ελληνικά και φοβήθηκα ξεπέτα όταν τον έπαιξε λίγο και μετά πήγε να βάλει την καπότα. Ευτυχώς όμως η πίπα της ήταν υγρή και πολύ καλή, οπότε δεν άργησε να μου σηκωθεί. Μετά την γάμησα σε ιεραποστολική στάση παρατηρώντας το πίρσινγκ στον αφάλο της, το οποίο με έφτιαχνε ιδιαιτέρως. Η κοπέλα δεν μιλούσε, αλλά έβγαζε μικρά, κοφτά βογγυτά που βοηθούσαν αρκετά. Μετά αποφάσισα να την πάρω από πίσω και ο καθρέφτης δεξιά μας με βοηθούσε να έχω μια υπέροχη θέα καθώς την γαμούσα. Το μοιραίο δεν άργησε ναρθει μετά από λίγο... Γενικά θεωρώ πως ήταν καλή επένδυση, κυρίως για όσους λατρεύουν μελαχρινά, μαυρομάλλικα πιπινάκια. Στα υπέρ της ότι απέφυγε υπερβολές και αντιδρούσε όσο έπρεπε για να με φτιάχνει. Αν την ξαναπετύχω θα ρωτήσω και το όνομά της...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2010
Μέλος
15
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού