Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τα ξημερώματα (περίπου 02:30) της 20ης Ιανουαρίου 2008 είχαμε βγει με μια παρέα και μετά, πύρκαυλος γαρ, είπα να επισκεφτώ το Μεταξουργείο, αφού πρώτα πέρασα από Φυλής όπου ήταν ΟΛΑ κλειστά πλην αυτών στη Φωκαίας.

Επειδή δεν έπαιζε και τίποτο αξιόλογο, είπα να μπω σε αυτό το μπουρδέλο. Η κοπέλα καστανή με μαλλιά μπούκλες μέχρι τον ώμο, 30άρα+ αλλά με συμπαθητικό κορμάκι, λίγο πεσμένα βυζί, αλλά ωραίο πάτο. Μόλις ακούστηκε η μαγική λέξη "κωλαράκι" τα έσκασα (15 ευρώ) και μπήκα. Μετά από λίγο ήρθε η κοπελιά. Πίπα συμαθητική με καλό ρουφηγματάκι αλλά σύντομη. Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν με πείραξε κι ιδιαίτερα γιατί μου ήταν κοντάρι πριν καν έρθει στο δωμάτιο! "Πως θέλεις?", με ρωτάει και ξαπλώνει ανάσκελα. "Κώλο!", λέω και μου απαντάει "Μόνο κώλο θέλεις?", "Ε, ναι!", της λέω ευθαρσώς και σηκώνει τα πόδια της στον θεό! Μου τον πιάνει και τον βάζει στην κωλάρα της. Αρχίζω να σπρώχνω εγώ... πολύ ευρύτης βρε παιδί μου! Κάνω μία έτσι να δω ότι όντως δεν μπήκε σε λάθος τρύπα (είχα πιει και τα κρασάκια μου!) αλλά διαπιστώνω ότι όλα ΟΚ! Σωστά ήμασταν! Της βάζω τα πόδια στους ώμους μου και αρχίζω το μπάπα-μπούπα μπας και καταλάβω διαφορά... τίποτα! Ε, τελικά έκανα προς τα πίσω και της άνοιξα τα πόδια το ένα προς ανατολή και το άλλο προς δύση για να βλέπω τουλάχιστον ότι γαμάω κώλο!!! Μετά από κάνα 10λεπτο έχυσα.

Εντάξει... καλή εμπειρία (με 15 ευρώ κώλο) αλλά ήταν σαν να γαμούσες μουνί ρε πούστη μου! Πιο πηγάδι και από της Κατερίνας μας! Είχα μόνο οπτική απόλαυση, όχι αισθητική! Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα... εκτός αν είχε μουδιάσει η πούτσα μου από τα κρασιά ρε παιδί μου και δεν αισθανόταν μία... τι να πω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2008
Υπηρεσίες
L
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού