Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 159 10
Μπουρδέλα
208417
Γενική βαθμολογία
3.4
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Βλέποντας την πραγματικά έγκυρη και... έγκαιρη κριτική του φίλου "mastakounass", αποφάσισα για πρώτη φορά να καταθέσω και την δική μου κριτική που ίσως να βοηθήσει κάποιους. Χθες λοιπόν (Δευτέρα 25 Γενάρη 2010) γύρω στις 22.00, αποφάσισα να βρω τη "λεία" μου στα γνωστά σοκάκια της Φυλής. Δεν πέτυχα τίποτα το ιδιαίτερο στα κεντρικά σοκάκια και αποφάσισα να βάλω πλώρη για τα 3 κοντινά μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου, όπου κατά το παρελθόν είχα βρει κάποια αξιόλογα πράγματα. Μπαίνω λοιπόν στο 16Α και η φιλόξενη και ευγενική τσατσά μού παρουσιάζει την Βερόνικα. Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση στην συγκεκριμένη κοπέλα είναι τα "προικισμένα" στήθια της! Οπότε στάθηκα σε αυτά και κατέθεσα το 20ευρο. Κατά τ' άλλα η Βερόνικα είναι μια αλλοδαπή μελαχρινή παχουλή κοπέλα, σχετικά όμορφη. Δεν πολυμίλαγε, αλλά βγάζαμε άκρη...! Στις υπηρεσίες της τώρα, μπήκε μέσα βιαστικά και μου ζήτησε να ξαπλώσω. Άρχισε με ένα καλό και φιλότιμο στοματικό (με ρώτησε από πριν αν ήθελα ή όχι χρήση προφυλακτικού και φυσικά είπα ναι) για κάνα 2λεπτο και μετά η ίδια με παρότρυνε για πισωκολλητό. Έχει θεόρατη κωλάρα με χαρακτηριστικό τατουάζ στην μέση, λίγο πριν την... "σχισμή". Σε συνδυασμό δε με τον μεγάλο καθρέφτη στα δεξιά, το θέαμα ήταν ηδονικό. Δυστυχώς, δεν πολυσυμμετείχε και φαινόταν βαριεστημένη. Δεν θα άλλαζε κάτι και θα "άδειαζα" σε αυτή την στάση, αλλά είπα στο φινάλε να τιμήσω τα "προσόντα" της και ζήτησα ισπανικό για την κορύφωση. Αυτή ξενερωμένη μού αναφώνησε: "τώρα θες ισπανικό...;", αλλά ευτυχώς υπάκουσε. Μου έβαλε το σκουφωμένο μου πέος ανάμεσα στις βυζάρες της και άρχισε η παλινδρόμηση! Ήταν πλάγια ξαπλωμένη και έτσι πλησίασα με το χέρι μου το "γατάκι" της και αυτή κατάλαβε τις προθέσεις μου και άνοιξε διάπλατα τα μπούτια της και ασχολήθηκα λίγο με το υγρό μουνάκι της. Και κάπου εκεί τελείωσα, αγαπητοί συναγωνιστές. Σηκώθηκε και έφυγε σαν ζωάκι της φάρμας, χωρίς ούτε ένα τυπικό "γεια". Το δωμάτιο δεν ήταν και στα καλύτερά του, με εμφανείς λεκέδες στα σεντόνια και "μυρωδιές". Επίσης κάποιος να τους πει να φτιάξουν την τηλεόραση που υπάρχει μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού