Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348411
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Στα 20 χρόνια μπουρδελο-υπηρεσίας μου δεν έχει ξανατύχει να έχω επισκευτεί τόσες φορές την ίδια γυναίκα. Βέβαια παίζει ρόλο το ότι είμαι μιλφάκιας, γουστάρω την πίπα ακάποτη και το χύσιμο στα βυζιά. Επιπλέον λόγω κρίσης όταν το ημερομίσθιο σου είναι 50 ευρώ σκέφτεσαι τριπλά που τα ξοδεύεις. Για την εμφάνιση της έχουν ειπωθεί πολλά. Είναι νταρντανο-μιλφ με καλό σώμα για την ηλικία της και με πρόσωπο σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει αλλά οι μιλφάκηδες ψήνονται. Εκεί όπου η Αντριάννα δεν παίζεται είναι στην διάθεση και στις υπηρεσίες. Σπάνια χαλάει χατήρι και προσέχει κάθε πελάτη σαν παιδί της. Είναι γεννημένη για να δίνει ευχαρίστηση σε άντρες. Συνήθως πάω Κυριακές γιατί μπορώ και παρκάρω άνετα τριγύρω αφού τα μαγαζιά είναι κλειστά. Σήμερα λόγω καιρού δεν είχε κόσμο στο "μαγαζί" και ήρθε γρήγορα μέσα. Αφού έπεσαν οι εγκάρδιοι χαιρετισμοί και ένιωσα την ζεστασιά του κορμιού της, της ζήτησα ένα μασαζάκι στην πλάτη. Γύρισα και με έτριψε γρήγορα για να ζεσταθώ και μετά συνέχισε με αργά χάδια στα πόδια και στον κώλο. Γύρισα και άρχισε να με φιλάει και να με γλύφει παντού μέχρι που έφτασε στην επίμαχη περιοχή. Αριστερά μου είχα τη θέα της από πίσω λόγω του καθρέφτη και έβαζα χέρι στα ωραία πισινά της. Μου έγλυψε τα @@ και άρχισα να παραδίδω πνεύμα. Επειδή όπως συνήθως ήμουν "φορτωμένος", ήθελα μόνο να καταθέσω στην ασκούφωτη πίπα όπως και έκανα μετά από κανά πεντάλεπτο αφού κρατιόμουν με το ζόρι. Τα πήρε όλα στο στόμα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Ευτυχία... Να'σαι καλά ρε κορίτσαρε γιατί οι Ελληνίδες μας ζαλίζουν τον έρωτα συνεχώς την τελευταία δεκαετία...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού