Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Μπουρδέλα
229965
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Προχθές βράδυ μετά από τα τόσα καλά που άκουσα , τσέκαρα την Αφροδίτη . Δούλευε την απογευματινή βάρδια . Μπήκα στο σαλόνι . Είχα να πάω από εποχές Ντανιέλας . Η κυρία στην υπηρεσία από τις πιο ευγενικές που έχω δει. Μου είπε μάλιστα ότι αν δεν περάσω καλά να της το πω και θα μου επιστρέψει το δικό της μερίδιο από τα λεφτά.Με κέρασε και Τζόνι . Τα δωμάτια ΟΛΑ γεμάτα (περίεργο , γιατί δεν βλέπω κριτικές) και περίμενε και ένας συναγωνιστής στο σαλόνι. Η κοπέλα ξανθοούλα, πολωνέζα , με 2άρι στήθος και μετρίου αναστήματος . Έχει το μαλλί της την τρομερή τη ράστα. Προγράμματα τα κλασσικά. Απλό με 50 , με στάση 69 στα 60, ελεύθερο στα 70 , κώλο με 100 νομίζω .Μετά από αρκετή αναμονή εμφανίστηκε η κοπέλα και άρχισε μια συγκλονιστική πορνοεμπειρία.
Απίστευτος συνδυασμός GFE και PSE. Προσεγγίζει πολύ θα έλεγα το ASE (Anna Serva Experience) . Τριβόταν πάνω μου στα όρθια , φιλιά και χάδια αισθησιακά, με πέταξε στην καρέκλα και άρχισε μια απίστευτη πίπα, με φτυσίματα , απίστευτο γλείψιμο στις μπάλες , ισπανικό , ξανά πίπα...
Όπως καταλαβαίνετε , δεν ήθελα και πολύ , και τέλειωσα έτσι μετά από το πολύ 5 λεπτά... Διαμαρτυρήθηκε γιατί έχασα το πολύ στενό μουνάκι της μου είπε... Δεν πειράζει ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ
Συμπερασματικά, με ισοπέδωσε... Αξίζει !
Γράφτε και καμιά κριτική όσοι πάτε...
Απίστευτος συνδυασμός GFE και PSE. Προσεγγίζει πολύ θα έλεγα το ASE (Anna Serva Experience) . Τριβόταν πάνω μου στα όρθια , φιλιά και χάδια αισθησιακά, με πέταξε στην καρέκλα και άρχισε μια απίστευτη πίπα, με φτυσίματα , απίστευτο γλείψιμο στις μπάλες , ισπανικό , ξανά πίπα...
Όπως καταλαβαίνετε , δεν ήθελα και πολύ , και τέλειωσα έτσι μετά από το πολύ 5 λεπτά... Διαμαρτυρήθηκε γιατί έχασα το πολύ στενό μουνάκι της μου είπε... Δεν πειράζει ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ
Συμπερασματικά, με ισοπέδωσε... Αξίζει !
Γράφτε και καμιά κριτική όσοι πάτε...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού