Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
είπα και γω να επισκεφτω την Αλμπινα για την οποια έχουν γραφτεί αντιφατικές γνωμες. Και όπως ακριβώς συμβαίνει σ αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι η κοπέλα είναι πολυ όμορφη και κατα πάσα πιθανότητα ΔΕΝ είναι απο την Ιταλία άσχετα με το τι δηλώνει. Αλλα στο δωμάτιο? είναι ο απόλυτος μέσος όρρος. Και ναι μεν καταλαβαίνει κανείς οτι και οι π....νες είναι άνθρωποι και όπως όλοι δεν μπορείς να είσαι ΠΑΝΤΑ πρόσχαρος. Αλλα και ΑΥΤΗ η δουλεία δενείναι ίδια με τις άλλες ... Και μπαίνει η κοπέλα και μετά απο 1,5 λέπτο- (ουτε καν) - υποτυπώδους προσπάθεις ακούω το τρομερό " καλά που είναι ?" !!!!!!!!! Και ναι μεν γνωρίζω οτι δεν θα μπώ και στο Γκίνες για το μέγεθός μου , αλλά ρε φίλε όταν είναι αργά και είσαι σκοτωμένος απο τη δουλειά, και έξω έχει 8 κελσίου, δεν νομίζω να περιμένεις να τον έχω "όρθιο" με το που μπαίνω μέσα. Συγνώμη κιόλας αν σας κουράσαμε και έπρεπε να προσπαθήσετε εσείς λίγο να κάνετε κάτι για να μας φτίαξετε. Μερικές κοπέλες πραγματικά πιστεύουνε οτι μό΄νο η εμφάνιση είναι αρκετή , και οτι κάνουν και χάρη που κάνουν αυτό που κάνουν. Τι να πώ ... Κατα τα άλλα όλα τα υπόλοιπα ήταν αυτό που είπα πριν . Μέσος όρρος. Γιαυτό και μετά πήγα και αλλόυ( στην milf Μελίνα στην Τρωφονίου) και πέρασα ποολυ καλύτερα και με ανόρθωση πολυ πιο άμεση. εν κατακλείδι μπορεί να μην κλαίτε τα λεφτα σας αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ μπορειτε να τα φάτε αλλού πολύ καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλμπίνα
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
511
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια