Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χθεσινή επίσκεψη, γύρω στις 5 το απόγευμα. Η κοπέλα ονόματι Αναστασία εμφανίζεται στο σαλόνι όλο γλύκα και χτυπάει τις ευαίσθητες μιλφοχορδές μου. Ψηλή, ξανθιά, ζουμερό κορμί και βυζάρες. Κάτι από την καθηγήτρια στο γυμνάσιο που ονειρευόμασταν να ξεσκίσουμε. Περνάω αβλεπί!

Η γκόμενα μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα που έχω τελειώσει το ξεντύσιμο και την υποδέχομαι όρθιος με ένα αγκάλιασμα. Πολύ καθαρή γυναίκα, με έφτιαξε απίστευτα η αίσθηση της επιδερμίδας της. Την ώρα που την χουφτώνω παντού στα όρθια έχει ξεκινήσει να με φιλάει στον λαιμό, κατεβαίνει στο στήθος στην κοιλιά, φτάνει στο καυλί μου που έχει γίνει πύραυλος το φιλάει λίγο και το ρουφάει με μία κίνηση μέχρι την μέση. Αν και δεν θέλω τέτοια την άφησα γιατί με συνεπήρε το απίστευτο τσιμπούκι και γενικά όλο το gfe της.

Κάποια στιγμή μπαίνει η καπότα την στήνω στα τέσσσερα στο κρεβάτι και όρθιος την παίρνω πισωκολλητά. Απίστευτο στήσιμο, με ωραία αίσθηση από το σφικτό μουνάκι της και κατάθεση! Ήθελα να καταθέσω σε ιεραποστολικό αλλά δεν πρόλαβα, έχασα τον έλεγχο με την γκόμενα!

Φιλική κουβεντούλα, δουλεύει και Διδύμου κάπου, μου διέφυγε που ακριβώς, μου εξήγησε ότι ήμουν ο πρώτος στην βάρδια της. Θα ξαναπάω να δω αν έπιασε το "ποδαρικό" μου,.. το μεσαίο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού