Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 76 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το Μαράκι έχει τον σωματότυπο που μου αρέσει: Αδύνατη, κοντή, μικρό σφιχτό στήθος. Είναι χαμογελαστή, καθαρή όσο το επιτρέπει το περιβάλλον εργασίας της, ξυρισμένο νιμού.
Ύστερα από μια μίνι βόλτα στην περιοχή και ενώ ήμουν απογοητευμένος, μπήκα και σε αυτό το μαγαζί. Εκείνη την ώρα ήταν άδειο. Εμφανίστηκε η κοπελιά μόνη της και μου είπε το πρόγραμμα. Κάτι μου έκανε κλίκ. Είχε κάτι που με ξελόγιασε.
Έδωσα τα 15€ και μπήκα στο πιο άθλιο δωμάτιο του μαγαζιού, μάλλον. Όπως μπαίνεις στο σαλόνι αριστερά. Τα ρούχα μου τα ακούμπησα σε μια καρέκλα που είχε. Ξάπλωσα με τα χίλια ζόρια στο κρεβάτι. Το στρώμα ήταν άθλιο και μπορούσα να μετρήσω τις τάβλες από κάτω. Με τέτοιες καταστάσεις, που κάύλες? Δεν άργησε να έρθει το μωρό.
Μιλάει λίγα Ελληνικά, τα πολύ βασικά. Δεν βγάζει το σουτιέν, παρά μόνο ύστερα από παράκλησή μου. Αλλά είναι δεκτική σε χάδια και έδειχνε να το απολαμβάνει. Καλό μπουκιτσή, που αραιά και που, με κοίταγε στα μάτια όλο νόημα. Μετά στο κυρίως νόημα όπου τα ηχητικά εφέ της ήταν αληθοφανή. Λόγω πεσμένης όρεξης ελέω περιβάλλοντος (1η φορα στο δρόμο του Μεταξιού), άργησα να πάρω μπρός. Πάντως δεν ήταν πάνω από 5 λεπτά, όταν η τσα2 την φώναξε. Ευτυχώς, η κοπέλα δεν αγχώθηκε, αλλά ούτε και η τσα2 μας ξαναενόχλησε και συνεχίσαμε ακάθεκτοι ως το τέλος.
Από τα λίγα μαγαζιά που γύρισα στην περιοχή, η κοπέλα αξίζει τα 15. Ο χώρος και η τσα2 : άστα να τα πάρει ο Δια.....ος!
Αν με ξαναβγάλει ο δρόμος, ευχαρίστως . . . . . . .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
amadeus_gr
Τιμημένος
101
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική