Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Μπουρδέλα
229920
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
η ευα που δουλευε πρωι στο συγκεκριμενο σπιτακι ειναι οπως μου ειπε απο βουλγαρια...μαυρο μαλλι μακρυ,ομορφη λευκη επιδερμιδα,ψηλη,αδυνατη με λιγο στραβο κωλο αλλα πολυ ωραιο βυζι.πηρα παλι το προγραμμα με 80 ευρω με ακαποτη πιπα και 69.το παλεψε πολυ στα προκαταρκτικα με ωραιο σοου και αυτη μπροστα στον καθρεφτη με εμενα απο πισω της να την χαιδευω παντου και να γλειφω το κωλαρακι της και εν συνεχεια στο κρεβατι οπου μου εκανε μια πολυ καλη βαθια πιπα που με απογειωσε.εγλειψα κι εγω την μουναρα της σε σταση 69 και με πολλη δεξιοτεχνια μου περασε το προφυλακτικο κοιτωντας να συνεχιζει να παιζει με τον πουτσο μου συνεχως και με χαδακια στην βαση και στα αρχιδια.γαμησι σε τρεις στασεις και μπραβο της γιατι δεν δυσανασχετησε καθολου στην αλλαγη στασεων.στο απο πανω δε ηταν πολυ καλη.τελικα με δικη μου προτροπη δεχτηκε να τελεισω μεσα στο στοματακι της με πιπα ξανα με την καποτα φορεμενη εννοειται.πολυ καλη λοιπον ισως οχι εφαμιλλη της αφροδιτης που ηταν πιο παιχνιδιαρα με τα γλωσσοφιλα της αλλα σιγουρα περνας καλα.κανει ολα τα προγραμματα πλην πρωκτικου...60 με μασαζ ή 69 ή σεξσοου ,70 αυταρχικο,80 με δυο προγραμματα συνδυασμενα μαζι....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού