Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
125995
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η Βαλέρια έχει φοβερό σωματάκι! Κωλαράκι μικροκαμωμένο και λαχταριστό και βυζάκι μικρό και στητό. Κοντή είναι γενικά και με πρόσωπο συμπαθητικό. 15 ευρώ. Τα έδωσα σχεδόν αυτόματα.
Κανένα απολύτως προκαταρκτικό δυστυχώς, αλλά η πίπα της, χωρίς να είναι εξαιρετική, με έφτιαξε μια χαρά.
Πιάνοντας το μουνί της πασαλείφτηκα απ' την κρέμα. Πολύ κρέμα ρε παιδί μου. Ακόμα τη μυρίζω στα χέρια μου. Εναλλαγή δυο στάσεων με το κλου της συνάντησης το στήσιμό της στα τέσσερα. Μιλάμε για κωλαράκι ποίημα. Αν και είχα καταθέσει πριν λίγο, μια χαρά τελείωσα. Σωματάκι φωτιά! Και συμμετοχή ψιλοκαλή και ευγενική και πολύ καλόβολη. Παίζει και να ξαναπεράσω μαζί της.
Κανονικά απογεύματα παίζει στο συγκεκριμένο σπίτι μου είπε, αλλά σήμερα αναπλήρωνε κάποια κοπανατζού συνάδελφό της.
Τσατσά ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη.
Κανένα απολύτως προκαταρκτικό δυστυχώς, αλλά η πίπα της, χωρίς να είναι εξαιρετική, με έφτιαξε μια χαρά.
Πιάνοντας το μουνί της πασαλείφτηκα απ' την κρέμα. Πολύ κρέμα ρε παιδί μου. Ακόμα τη μυρίζω στα χέρια μου. Εναλλαγή δυο στάσεων με το κλου της συνάντησης το στήσιμό της στα τέσσερα. Μιλάμε για κωλαράκι ποίημα. Αν και είχα καταθέσει πριν λίγο, μια χαρά τελείωσα. Σωματάκι φωτιά! Και συμμετοχή ψιλοκαλή και ευγενική και πολύ καλόβολη. Παίζει και να ξαναπεράσω μαζί της.
Κανονικά απογεύματα παίζει στο συγκεκριμένο σπίτι μου είπε, αλλά σήμερα αναπλήρωνε κάποια κοπανατζού συνάδελφό της.
Τσατσά ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού