Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 71 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από μια κουραστική μέρα και έπειτα από μια τσάρκα τριγύρω, είπα να περάσω και από το 97. Ήταν η Αλίκη γύρω στα 25 από Ρουμανία. Μικροκαμωμένη, σχετικά λεπτή, αλλά με μεγάλο υπέροχο στήθος. Ήταν εμφανισιακά η καλήτερη επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα. Ευγενική η τσατσά πήρα το 60αρη πρόγραμμα και μπήκα. Μετά από λίγο ήλθε. Από τα πιο ωραία στήθη (δεν κατάλαβα σιλικόνη). Άρχησε με γλύψιμο σε όλο το σώμα και δάγκωμα στις ρόγες μέχρι πόνου. Μετά προχώρησε σε πίπα η οποία ήταν αρκετά καλή αλλά χωρίς καραμέλωμα στα μπαλάκια. Στο σημείο αυτό λίγο διεκπεραιωτικό το ειδα. Μου πρόσφερε το στήθος της όπου έπαιξα με αυτό για αρκετή ώρα. Έπειτα ανέβηκε πάνω και ξανά μου πρόσφερε το στήθος της. Εξαιρετικό σχήμα και όγκος. Σε λίγο την πήρα στο πλάι έχοντάς την θέα από τον καθρέπτη. Έβγαζε ήχους αλλά λίγο υπερβολικούς. Στο τέλος ανέβηκα πάνω και έχοντάς την πάλι πλαγίως τελείωσα. Μου έβγαλε το προφιλακτικό και με σκούπισε με υγρό χαρτομάντηλο. Έτσι έφυγε. Περιττό είναι να πω ότι δεν μιλήσαμε σχεδόν καθόλου. Σαν να βιαζόταν κάτι. Σημειώστε δεν υπήρχαν άλλοι να περιμένουν. Ενώ από την μία είχε την διάθεση για προκαταρτικά και να κάνουμε στάσεις ήταν και λίγο διεκπεραιωτικό όλο αυτό. Σχετικά καλά αλλά από την άλλη και τα 60€ είναι αρκετά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
Jupiter1
Μέλος
25
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική