Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 102 10
Μπουρδέλα
120781
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο σπιτάκι κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου αλλά δεν είχα αξιωθεί μέχρι τώρα να γράψω κριτική. Στο σπιτάκι δούλευε η Βίκυ από το Καζακστάν, μια κοπέλα μελαχροινή, σκιστομάτα, κοντούλα, με αξιοπρεπές σώμα και μεγάλο στήθος. Παρόλο που δεν είχα ενθουσιαστεί από την εμφάνισή της, πλήρωσα το 20αρικο και μπήκα.
Όταν ήρθε η κοπέλα ξεκίνησε με φιλάκια στο σώμα και ένα καταπληκτικό γλύψιμο @@ και της γύρω περιοχής. Στη συνέχεια μου φόρεσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα με φιλότιμη προσπάθεια και για deepthroat. Αφού είχα γίνει τούρμπο την έβαλα να με καβαλήσει με τον κώλο προς τα 'μένα όπου ήρθε και το τέλος. Μάλιστα δεν έφυγε αμέσως από το δωμάτιο αλλά έκατσε 2-3 λεπτάκια και κάναμε κουβεντούλα, πάντα στα Αγγλικά όμως αφού δεν πρέπει να γνωρίζει καθόλου Ελληνικά.
Εν ολίγοις ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, μάλλον η καλύτερη που είχα από την "ενασχόλησή" μου με τα κόκκινα σπιτάκια. Θα ξαναπάω σίγουρα αν την πετύχω!
Όταν ήρθε η κοπέλα ξεκίνησε με φιλάκια στο σώμα και ένα καταπληκτικό γλύψιμο @@ και της γύρω περιοχής. Στη συνέχεια μου φόρεσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα με φιλότιμη προσπάθεια και για deepthroat. Αφού είχα γίνει τούρμπο την έβαλα να με καβαλήσει με τον κώλο προς τα 'μένα όπου ήρθε και το τέλος. Μάλιστα δεν έφυγε αμέσως από το δωμάτιο αλλά έκατσε 2-3 λεπτάκια και κάναμε κουβεντούλα, πάντα στα Αγγλικά όμως αφού δεν πρέπει να γνωρίζει καθόλου Ελληνικά.
Εν ολίγοις ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, μάλλον η καλύτερη που είχα από την "ενασχόλησή" μου με τα κόκκινα σπιτάκια. Θα ξαναπάω σίγουρα αν την πετύχω!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού