Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83733
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διάβασα καλά σχόλια για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και η τσατσά παινεύτηκε παρά πολύ τη Βερόνικα, ότι δεν βιάζετε και ότι η κοπέλα είναι κορυφή. Ρώτησα το όνομα της και αφού πήρα απάντηση ότι την λένε Βερόνικα πλήρωσα τα διόδια των 40 ευρών και πέρασα μέσα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο άθλιο όπως και το μπουρδέλο ολόκληρο είναι θα έλεγα ξεχασμένο πολλά χρόνια πίσω. Η Βερόνικα ψιλή καστανόξανθη σχετικά όμορφη ωραία επιδερμίδα μαυρισμένη, πόδια ατελείωτα και ο κώλος της είναι τα πάντα όλα. Βυζάκι μικρό αλλά πολύ καλό δεν φοβάται να στο προσφέρει στο πιάτο! Με το που μπήκε στο δωμάτιο έπεσε στην αγκαλιά μου και άρχισε κατευθείαν να χαμουρέυεται για να με καυλώσει. Αφού το πέτυχε και με το παραπάνω πέρασε το σκουφί και άρχισε μια πίπα καλή. Αλλά το γαμίση της άλλο πράγμα. Κάναμε τα βασικά τελειώνοντας σε ιεραποστολικό όπου με αγκάλιαζε και έσφιγγε τα πόδια της γύρω μου. Μετά το τελείωμα δεν βιάστηκε να φύγει καθόλου αλλά ξάπλωσε διπλά μου και κουβεντιάσαμε λιγάκι κάνοντας πλακίτσα. Η Βερόνικα άξιζε κατάθεση ομιλητική και ευδιάθετη και προπάντων και με χιούμορ τίμησε τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού