Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 45 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωινή επίσκεψη, σήμερα 11/1 στη Λένα, εκ Πολωνίας, αν δεν απατώμαι. Την κοπέλα τη ξέρω αρκετά χρόνια. Την πρωτοείδα στο σπίτι της Χωματιανού 11α, μετά και για πολύ καιρό, δούλευε στο διπλανό (11β), πολλές φορές και διπλοβάρδια. Τέλος, πριν από έξι μήνες περίπου, δούλευε στην Αδάνων και πάλι τα πρωινά, κατά κύριο λόγο. Να διευκρινήσω ότι, σε όλα τα παραπάνω, συστήνοταν ως Έλενα.

Η (Ε)Λενα, λοιπόν, είναι γύρω στα 25, με βαμμένο ξανθό μαλλί το οποίο δε φτάνει στους ώμους και πράσινα μάτια. Είναι αδύνατη, το στήθος της δε ξεπερνά το 1,5 και είναι, ελαφρώς, πεσμένο. Οι θηλές της είναι μεγάλες και επιτρέπει κάθε είδους χρήση. Στη λεκάνη, δυστυχώς, ανοίγει. Δεν έχει κυτταρίτιδα, ούτε ψωμάκια, αλλά τα οπίσθιά της είναι επίπεδα. Τέλος, τα χείλη του αιδείου, χαρακτηρίζονται ως μεγάλα.

Ως εδώ, καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιος, γιατί το απολαμβάνω. Απλώς, από την πρώτη συνεύρεσή μας, έβγαλε κάτι πολύ οικείο, στο κρεββάτι. Ξεκινάει με χαδάκια σε όλο το σώμα, δεν βιάζεται, δεν κρατάει κρέμα, ξέρει, πλέον, τι μου αρέσει να κάνει, δε με σταματάει σε τίποτα και, αν δεν τελειώσω νωρίτερα, δεν κάθεται ποτέ (μα ποτέ, όμως) λιγότερο από 15 λεπτά.

Το στοματικό είναι βελτιωμένο, σε σχέση με παλιότερα. Δε χρησιμοποιεί χέρι (κατόπιν υποδείξεώς μου), δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα δόντια της και προσπαθεί να πάει όσο πιο βαθιά μπορεί. Σταματάει όταν της πώ, ανεβαίνει από πάνω, πατώντας στα πέλματα, έτσι ώστε η διείσδυση να είναι καθολική και η κίνηση, αποκλειστικά δικό της μέλημα. Έπειτα ιεραποστολικό, όπου διαπιστώνεται τεράστια ελαστικότητα. Τα πόδια της, μπορεί να τα κάνει κάποιος ότι θέλει. Μετά από λίγο, αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της ή να μου οδηγεί το χέρι προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ εκείνη τσιμπάει τις θηλές της. Το στήσιμο στα τέσσερα, δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν έχει πρόβλημα να σε ακούσει, πως θες να τοποθετηθεί. Προσωπικά, πάντως, θεωρώ πως δεν είναι η καλύτερη της στάση.

Αφού με γνώρισε καλά, άρχισε να επιδίδεται και σε πρόσθετες παροχές. Πολλές φορές (όχι, σήμερα) προχωράει σε γυμνή πεολειχία, ή, όπως συνέβει σήμερα, επιτρέπει την εκσπερμάτωση στο σώμα της (όχι πρόσωπο, όμως). Δε σηκώνεται από το κρεββάτι αμέσως και πάντα, πριν φύγει με αγκαλιάζει σφιχτά και με φιλάει

Θα ήθελα να τονίσω ότι όλα τα προηγούμενα αποτελούν υποκειμενική άποψη. Φίλος που την επισκέφτηκε, δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Λένα
Υπηρεσίες
Μέλος
56
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια