Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σημερινή επίσκεψη λίγο μετά τις 17:00

Η Μαρία είναι μια βουλγάρα γύρω στο 1,65 ύψος, σχετικά νέα (25-30 μάλλον αλλά λίγο απροσδιορίστου ηλικίας λόγω προηγηθείσας ακμής στο πρόσωπο).
Μέτριο σώμα προς το αδύνατο και λίγο χαλαρωμένο. Στο ίδιο μοτίβο και το στήθος που γεμίζει μια μέτρια παλάμη.

Δεν θα έμπαινα αν δεν άκουγα τη μαγική λέξη... (αλλά δεν την πετάς κιόλας από εμφάνιση)

Μιλάει Ελληνικά (μάλλον βλαχοελληνικά), οπότε δεν ξέρω αν είναι η ίδια Μαρία για την οποία έγραψαν και προηγούμενοι.

Ο χώρος στον μέσο όρο της περιοχής. Κανένα παράπονο από την υπηρεσία. Ο βαθμός στο πάρκιν είναι λόγω ΜΜΜ.

Τυπικά τα προκαταρτικά, μέτρια προς καλή πίπα. Για ζέσταμα την ανέβασα από πάνω όπου έκανε έντονες κινήσεις για κανα τρίλεπτο και εγώ έπαιζα με με τους βύζους της που αιωρούνταν πάνω απο το κεφάλι μου σαν καμπάνες.

Το κυρίως πιάτο περιελάμβανε κουλούρι σε 2 στάσεις με λίγες παραλλαγές, όπου αν και δεχόταν γρήγορο ρυθμό, δεν άντεχε μεγάλο εύρος κινήσεων και αυτό καθόριζε και το στήσιμό της. Ο πάτος ήταν πάντως αρκετά δουλεμένος (και καθαρός)...
Κάθισε πολύ ώρα χωρίς να ακουστεί χτύπημα από την υπηρεσία.
Αν με άφηνε να δώσω λίγο εύρος στην κίνηση η κατάληξη θα ήταν ευκολότερη και δεν θα κατέφευγε σε handjob (με παράλληλο χούφτωμα των βύζων, που πάντως δεν με χάλασε ιδιαίτερα...)

Γενικά η κοπέλα είχε μια σχετικά ευχάριστη διάθεση αλλά και διεκπεραιωτική πρόθεση πίσω από τις κινήσεις της. Αν το καμούφλαρε αυτό καλύτερα και πρόσθετε και λίγα ηχητικά δείγματα συμμετοχής, θα έφτανε σε πολύ καλό επίπεδο. Ακόμα κι έτσι βέβαια, το value for money είναι πολύ υψηλό και πιθανόν να την ξανατιμήσω.

Τί να κάνουμε, έτσι είναι τα απογευματινά κουλούρια... Δεν είναι και τόσο φρέσκα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Φ45
Ανώτερος
24
Πόντοι:
5.960
Ανάφερε αυτήν την κριτική