Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 286 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μετά από όλη αυτή τη Μπαρμπορο-μανία, αποφάσισα να κατέβω Φυλής να δοκιμάσω και εγώ τη πολυδιαφημισμένη αυτή κορασίδα.
Όταν μπήκα στο σπιτάκι περίμεναν ήδη αρκετά άτομα.. περίπου 6-7 στο σύνολο. Μετά από κανα 10λεπτο βγαίνει η Μπάρμπορα (υπέθεσα) χωρίς να πει το όνομα της, έκανε μια γρήγορη πασαρέλα στο σαλόνι, ολόγυμνη, φορώντας μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες.
Η πρώτη εικόνα, αδυνατούλα, ικανοποιητικό βυζάκι, μικροκαμωμένο προσωπάκι έντονα βαμμένο, βαριά (σαν σλάβικη μου φάνηκε) προφορά, μας αυτοπαρουσιάστηκε για 3 δευτερόλεπτα, είπε πως κάνει και πολλά extra και ξαναγύρισε μέσα. Σηκώθηκα να φύγω αλλά κάτι με κράτησε, ίσως επειδή δίνει την εντύπωση ότι έχει κέφι και κάνει τρελά πράγματα.
Αυτό που παρατήρησα ότι ψιλοειρωνεύεται αυτούς που φεύγουν και η τσατσα επίσης (ρώτησε κάποιος όταν ξαναβγήκε ντυμένη - Αυτή είναι η κοπέλα? και του απάντησε η τσατσά - Μήπως θέλεις να σου παραγγείλουμε άλλη?) Τέλος πάντων αφήνουν μια κακή εντύπωση όταν ειρωνεύονται τον άλλο που δε θέλει να περάσει και δικαίωμα του είναι! Αυτό πρέπει να το χωνέψουν οι χοντροκώλες τσατσάδες!
Περίμενα περίπου 45λεπτά να αδειάσει δωμάτιο, όταν μπήκα είχα ήδη βαρεθεί… ψιλοάθλιο δωμάτιο, δεν είχε ούτε μια καρέκλα..κάπου λίγο χαρτί κλπ
Μετά από κανα τέταρτο επίσης αναμονής μπήκε η Μπάρμπορα με το τσιγάρο στο χέρι.. με κοιτάει ρουφάει δυο τζούρες κοιτάζοντας τον εαυτό της στο καθρέπτη και μου λέει : - Εσένα δε σ’εχω ξαναδεί, είσαι καινούργιος…
Για να γράφω και τα θετικά, (κάπου διάβαζα ότι αρχίζει ακάποτα τσιμπούκια αιφνιδιαστικά) με ρώτησε θες τσιμπούκι με προφυλακτικό ή χωρίς γιατί κάποιοι μου παραπονέθηκαν! Τέλος πάντων είπα άνευ αν και επικίνδυνο, η πίπα της μέτρια, τίποτα το ιδιαίτερο, βιαστική σίγουρα του ενός λεπτού, γύρισε και 69, αλλά δεν έγλειψα, και της έβαλα κωλοδάχτυλο το οποίο δεν της άρεσε..
Γύρισε στα 4 (αφού μου στραβο-έβαλε επίσης βιαστικά λάστιχο) και της το έβαλα στην πίσω τρυπούλα της (συμμετοχή πολλή χλιαρή) μετά γύρισε ανάσκελα για την μπροστινή τρυπούλα (συμμετοχή ακόμα πιο χλιαρή). Στο τέλος έβγαλα την καπότα και κατέθεσα στο στόμα της αφού της ζήτησα να με κοιτάζει…
Σύνολο μάλλον το πολύ 10 λεπτά..
Παραδέχομαι ότι είναι ευγενική, με το χαμόγελο αλλά κάτι με χάλασε. Φυσικά δεν ξαναπάω 2η φορά, αλλά μου έκανε εντύπωση που πολλοί φεύγοντας της έλεγαν θα ξανάρθουν αύριο την ίδια ώρα κλπ κάνανε σαν τρελαμένοι).
Εντάξει έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά και τα 20ρικα δεν είναι μαρουλόφυλλα στο δρόμο, και η συμμετοχή της δεν το δικαιολογεί..
Ισως η κριτική μου αποτελεί παραφωνία στα προηγούμενα εγκώμια… αλλά τι να πω.. αφού γουστάρετε λατρέψτε την την τρελο-Τσέχα! (Τσέχα είπε, αλλά εμένα Ρουμάνα μου φάνηκε)
Α! και κόψτε τα ρουμανοτσιφτετέλια στο φουλ, να ακούς το ρουμανο-Φλωρινιώτη τέρμα μετά τη δουλειά επί 45λεπτά είναι μαρτύριο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
535
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού