Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 290 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ηταν αυτο που ηθελα να βρω σε ολη μου την μπουρδελοκαριερα...δεν ψαχνω απλα να γαμησω(ευτυχως ειμαι νεος και ερωτευσιμος...!!!)αλλα ψαχνω αυτο που θα με κανει να ειμαι καλυμμενος απο σεξ αφου τελειωσω,κατι το πολυ σπανιο...ε λοιπον το βρηκα σε αυτην εδω την κοπελα!την ψαχνω απο το καλοκαιρι και ευτυχως ξαναγυρισε στα πατρια εδαφη.η γυμαικα ειναι Επαγγελματιας με Ε κεφαλαιο πραγματικα πιστευω οτι ειναι μες στο μυαλο σου και θα κανει τα παντα για να ικανοποιηθεις!!!την προτεινω ανεπιφυλακτα!την επισκευτικα εχθες το μεσιμερι και μολις μπηκα ειχε ηδη κοσμο που περιμενα στο σαλονι για να μπω σε δωματιο....στο δωματιο περιμενα περιπου ενα τεταρτο και ηρθε η κγομενα με το κλασσικο της στυλακι,με το τσιγαρο στο χερι και λιγο κουβεντουλα πριν αρχισουμε,μου ελεγε ποσους μαυρους ειχε διωξει σημερα και αλλα τετοια...εγω της ειπα οτι θελω να την χυσω στα βυζια η οποια δεν το αρνηθηκε καθολου.ε λοιπον ξαπλωσε ανεβηκα απο πανω της και μετα απο ακαποτη πιπα και πολυ προστυχολογο απο την μερια της(χυσε με δωσε μου την κρεμα σου κ.α. τετοια..)της εδωσα την κρεμα γαλακτωματος που ζητουσε...σηκωθηκε χωρις βιασυνη(παροτι ειχε πολυ κοσμο)με ευχαριστησε και ειπε οτι με περιμενει...!!!τημ ρωτησα ομωσ γιατι με ευχαριστει και μου απαντησε οτι οταν το απολαμβανει και αυτη ευχαριστει...δεν παω συχνα σε κοκκινα σπιτακια αλλα αυτη η γυναικα θα με καταστρεψει!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια