Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 70 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τετάρτη κατα τις 10 το βραδυ στην συγκεκριμενη υπογα,όπου η τσατσα με κερδισε με τη συμπεριφορα της και η κοπελα με την εμφανιση της!
Αφου λοιπον ειδα την κοπελα και πηγα να φυγω για να δω και μερικα διπλανα μπουρδελα,η ξανθια τσατσα παρα πολυ ευγενικη μας ευχαριστησε και μας ειπε καλη χρονια.
Αφου δεν βρηκα τιποτα αξιολογο γυρισα εδω και εδωσα τα 15 ευρω.
Πέρασα στο μικροσκοπικο δωματιο και μετα απο λιγο ηρθε και η μικρη(21 ετων)αννούλα.
Ρουμανα μελαχροινη λεπτη με πολυ μικρα βυζακια και γλυκια φατσουλα.
Ξεκινησε μια μετρια πιπουλα και πηγα να ξεκινησω για ιεραποστολικο,αλλά με διεκοψε για να βαλει κρεμα στο νινι της και ετσι μου επεσε λιγο η στυση καθοτι ημουν και κουρασμενος και δεν μπορουσα να εισχωρησω. Με μία μαεστρικη της κινηση ομως,μου εβαλε και τα 2 της ποδια στον αριστερο μου ώμο ψηλα και μου τεντωσε το μοριο καρφωνοντας το μεσα της!Επειτα απο αυτο και υστερα απο μερικες διεισδυσεις επηλθε πληρη στυση και συνεχισαμε σε υψηλους ρυθμους για μερικη ωρα,μεχρι να συμβει ΑΤΥΧΗΜΑ αν και ειμαι συνηθισμενος στις γκαντεμοκαταστασεις...
Της εφυγε μια πορδη και αρχισε να μυριζει για λιγη ωρα.Ξενερωσα,αλλά την λυπηθηκα και δεν σταματησα,εκανα πως δεν καταλαβα τιποτα γιατι δεν ηθελα να την κανω να αισθανθει ασχημα...
Συνεχεια με πισωκολλητο όπου και εκει στηθηκε πολυ ομορφα και αν και φοβηθηκα την βαλβιδα της,ευτυχως δεν με ξαναπυροβολησε!
Της ειπα να χυσω στο σωμα της αλλά δεν με άφησε κι ετσι τελειωσα μεσα της...
Μάλλον θα ξαναπηγαινα,αλλά επειτα το ατυχες περιστατικο σιγουρα δεν θα παω συντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού