Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 130 10
Μπουρδέλα
135053
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
μετα απο καιρο γύρισα athens και είπα να κάνω μια βόλτα απο μετάξι.Μετά απο ένα tour διαπίστωσα οτι τα καλά και κλασσικά κομμάτια έλλειπαν διακόπές για πρωτοχρονιά.Στο τέλος όμως του tour πετυχατην ΣΟΝΙα .Τρελό καυλιάρικο Milf απο ρωσσία οπως μου είπε.Αν και είχε πολύ αναμονη και κόσμο όταν μπήκε στο δωμάτιο άραξε σχολίαζε το κράνος μου και κάναμε λίγο κουβεντούλα.Μετά έβαλε τις βυζάρες τις και μου τον έπαιζε καθώς έβαζε το προφυλακτικό στο στόμα της.Πιπα αρκετά καλη και μόλις μου έγινε σπαθί τον καβάλησε.Χτυπιόταν να μου αδειάσει τον τορπιλοσωλήνα αλλα είδε οτι αργεί και μου λέει ελλα απο πάνω εκει έβαλε τις ποδάρες της στους όμους μου και άρχισε καλο σφυροκόπημα τής λέω πάμε απο πίσω και μεσα στην προθυμία μου σκάει ένα φιλι στον όμω και γυρνάει εκέι την χτύπαγα μεχρι που οριζοντίοσε και απο το πολυ σφίξιμο που έπεσε αμώλησα το φλόκι μου και εγω.
Πέρασα φοβερά για τα 15 europoula που έδωσα σίγουρα την τιμάει την δουλειά της και θα την ξανατιμήσω
Πέρασα φοβερά για τα 15 europoula που έδωσα σίγουρα την τιμάει την δουλειά της και θα την ξανατιμήσω
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού