Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 214 10
Μπουρδέλα
196643
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είναι εμφανίσημη: καστανά μαλλιά και φυσικό μεγάλο στήθος. Έχει φυσιολογικό σωματότυπο.
Μου είπε οτι την λένε Ντιάνα και οτι ειναι Τσεχα 19 ετων.
Κοστίζει 20 ευρώ για 10 λεπτα περιπου.
Προσπάθησα για πρωκτικό sex αλλα μου ειπε δεν μπορω διοτι ειναι μεγαλο.
Συμμετεχει ομως σε αρκετες προτασεις του πελατη, αλλα οχι σε ολα. Οπως για παραδειγμα δεν αντεχει το πρωκτικο sex (διοτι μου ειπε ειναι μεγαλο) και το deepthroat στοματικο.
Καλη η συμπεριφορα του "τσάτσου".
Οταν πηγα κατα τις 09:00 το πρωι, έδειχνε το πρόσωπο της στεναχωρημενο, ισως επειδη περιμεναν περιπου 15 ατομα. Αλλα ηταν ευγενική και τρυφερη!!!
Τέλος πάντων, αυτά δεν εχω να πω κάτι άλλο. Αλλά αξίζει τα χρήματα που βγαζει ως σχέση απόδοσης/τιμη.
Χαραμίζεται εκει που εργαζεται. Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε πορνο της Τσεχιας οπου τοσες αλλες συμπατριώτισσες της.
Μου είπε οτι την λένε Ντιάνα και οτι ειναι Τσεχα 19 ετων.
Κοστίζει 20 ευρώ για 10 λεπτα περιπου.
Προσπάθησα για πρωκτικό sex αλλα μου ειπε δεν μπορω διοτι ειναι μεγαλο.
Συμμετεχει ομως σε αρκετες προτασεις του πελατη, αλλα οχι σε ολα. Οπως για παραδειγμα δεν αντεχει το πρωκτικο sex (διοτι μου ειπε ειναι μεγαλο) και το deepthroat στοματικο.
Καλη η συμπεριφορα του "τσάτσου".
Οταν πηγα κατα τις 09:00 το πρωι, έδειχνε το πρόσωπο της στεναχωρημενο, ισως επειδη περιμεναν περιπου 15 ατομα. Αλλα ηταν ευγενική και τρυφερη!!!
Τέλος πάντων, αυτά δεν εχω να πω κάτι άλλο. Αλλά αξίζει τα χρήματα που βγαζει ως σχέση απόδοσης/τιμη.
Χαραμίζεται εκει που εργαζεται. Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε πορνο της Τσεχιας οπου τοσες αλλες συμπατριώτισσες της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού