Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 155 10
Μπουρδέλα
188776
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η επισκεψη εγινε την Κυριακη που μας περασε! Αφου πηγα σε ολη την περιοχη της λιοσιων κ βρηκα μονο μπαζα με τραβηξε η milf Αντζελα! Αντζελα εστι μεγαλοκοπελα γυρω στα 40! Μπορει κ παραπανω! Λοιπον υψος γυρω στο 1,70 ξανθο μαλλι μεχρι τον ωμο σχετικα μεγαλο αφρατο κωλαρακι κ μεμε πολυ καλοδιατηρημενα για την ηλικια της! Κοινως τουμαπνα! Μεγαλα κ στητα! Τα γνωστα μπαινω παρουσιαζεται απο την τσα2 βλεπω κ μπαινω! Δωματιο καθαρο δεν μπορω να πω αλλα με το κρεββατι ειχαμε θεμα! Πολυ θορυβο ρε σεις! Ακουγοταν σε ολο το σπιτι! Μπηκα στο αριστερα οπως μπαινουμε! Αν πατε ζητηστε αλλο δωματιο! Τεσπα! Αραχτος στο θορυβωδες κρεββατι κ εισαγωγη Αντζελας στο δωμα! Ερχεται καθεται διπλα μου με βοηθαει να βγαλω τα ρουχα μου κ αρχιζει το παιχνιδι! Καλο για να σε σηκωσει! Φερνει το προσωπο της κοντα στο δικο μου κ αρχιζει σιγα σιγα με τα νυχια της να γρατζουναει τον κορμο κ τα @@! Αμεση ανταποκριση κ κατεβαινει προς το στηθος! Καλα κ εκει! Πιπιλισμα με χαιδεματα και ολα τα παρελκομενα! Να πω οτι γενικως αγγιγματα αφηνει! Δαχτυλιασμα δεν δοκιμασα! Ποτε δεν το δοκιμαζω! Τεσπα! Με το οργανο ετοιμο μπαινει η προφυλαξη κ αρχιζει η στοματικη περιποιηση! Εκει καπως ασχημα! Χερια δεν εβαζε αλλα σε καποια φαση εκανε 1 αγαρμπο πιπιλισμα κ την σταματησα! Κοινως με πεθανε στον πονο! Στην πραξη τωρα! Βασικα να πω οτι γρασσακι δεν ειχε καθολου! Οποτε η αισθηση ηταν super! Ξεκινημα στα 4 με καλο στησιμο κ με τετοιο τροπο ωστε να μπορεις να μπεις ολος! Κανα 5 λεπτο εσπρωχνα απο πισω με ψιλοκαλη συμμετοχη απο την κοπελα! Οταν καταλαβα οτι ερχοταν το τελος ζητησα να ανεβει απο πανω μου για να μπορω να πιανω την κωλαρα της! Δεχτηκε χωρις αντιρρησεις κ χωρις να δειχνει οτι βιαζεται! Λιγο ροντεο με θεα τα μεμε της και με χουφτωματα κ καπου εκει ηρθε το τελος! Ευχαριστιες τα χρονια πολλα κ αποχωρηση! Αν δεν βρειτε κατι καλυτερο στην περιοχη κ σας αρεσουν οι μεγαλες κυριες δοκιμαστε την! Δεν ειναι περιπτωσαρα αλλα το 20αρι πιανει τοπο!
Υ.Γ Αναφερομαι στο πανω σπιτι!
Υ.Γ Αναφερομαι στο πανω σπιτι!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού