Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη 20/12/2009 απόγευμα.Μπάινω στο εν λόγω οίκημα...και σκάει μύτη ενα petite ξανθό μωράκι με μίνι φουστανάκι και σε κάθε βήμα να χοροπηδάνε τα στητά βυζάκια του....κριβώς όπως το γουστάρω...ωραίο κρμάκι στητό και πεταχτό βυζάκι σχεδόν 2,5 και σφιχτό κωλαράκι.Δίνω τα κόμηστρα και προχωράω στο δωμάτιο...πρίν προλάβω καλά καλά να γδυθώ σκάει μύτη το μωρό και συστήνετε...Μόνικα το όνομα αυτής.Γδύνομαι και ξαπλώνω στο κρεββάτι...αρχίζει χάδια στο καυλί και στα αρχίδια....φοράει σκούφο και τον πέρνει στο στόμα...με εναλλάγες deep throat και με σφιχτό ρούφηγμα της κεφαλής.πότε σε αργούς και πότε σε γρήγορους ρυθμούς.Όσο μου ρουφούσε λαίμαργα το καυλί έπαιζα με τα βυζάκια της και το κωλαράκι της που ηταν στητό και σφιχτό....όπου και ηταν πολυ δεκτική...και όσο την έπαιζα τόσο πιο λάιμαργα ρούφαγε το καυλι μου.Αφού τον πέτρωσε καλα καλα της λέω...ώρα να τον ιππεύσεις.Καβαλάει απο πάνω και αρχίζει εναν άγριο καλπασμό το πιτσιρίκι...με δυνατα και βαθία βυθίσματα στο μουνάκι της. συνέχεια έιχε το στήσιμο στα 4...όπου είχα και σφιχτό και απαλό κωλαράκι της μέσα στις παλάμες μου και η θέα απο το παρθένο κουλούρι της το οποίο ήθελα σαν τρελός να καρφώσω...με κάυλωσαν για τα καλά και ο πούτσος μου σφυροκοπούσε αγρίως το μουνί της....όσο την κάρφωνα στα 4 γυρίσε και με κοίταξε με αυτα τα καυλιάρικα ματάκια της και μου λέει σκίσε με πιο δυνατά...γάμα το μουνάκι μου σκληρά.Το τελέιωμα ήρθε στο ιεραποστολικό...όπου είχα στην διάθεση μου τα βυζάκια της και το απαλά μουνόχειλα της...να μου χαιδεύεουν τα αρχίδια κάθε φορά που τον κάρφωνα στο μουνάκι της.Εν ολίγεις μην σας ξεγελάει το petite κορμάκι της ....αντέχει σκληρό γαμήσι το μουνάκι της. Και της αρέσει κιόλας απο οτι μου είπε λίγο πριν με χαιρετήσει....καυλοπούτανο το μικρό.Όσοι πιστοί προλάβετε μέχρι τις 29 του μήνα...μετά φεύγει διακοπές και ραντεβού ξανά του χρόνου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού