Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 214 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεύτερη επίσκεψη στην ίδια κοπέλα μέσα σε μια βδομάδα. Εκτίμησα την γοητευτική εμφάνισή και το στυλ της, χαμηλών τόνων και με διάθεση να περιποιηθεί, στα προκαθορισμένα όμως χρονικά όρια που γνωρίζουμε, μέχρι 10 λεπτά. Οπίσθια και πόδια, ικανοποιητικά για τα γούστα μου. Στήθος μέτριο. Βλέμμα γλυκό και όμορφο πρόσωπο.
Αξιοπρεπής πίπα, αρκετά βαθιά, αν και τη δεύτερη φορά (σήμερα εννοώ) πιο βιαστική, λόγω αυξημένης πελατείας. Ώρα επισκεψης 16:00. Ανεβαίνει από πάνω, αλλά γρήγορα ζητά αλλαγή στάσης, ζητώντας η ίδια "από πίσω". Ελληνικά γνωρίζει τα ελάχιστα. Προσπαθεί να είναι δεκτική στο σφυροκόπημα από πίσω, αλλά δεν αντέχει μεγάλες καταπονήσεις. Κατέθεσα τα υγρά μου στην ιεραποστολική στάση, όπου έδειξε υπομονή στην πίεση. Την κάρφωσα για λίγο στο κρεβάτι, χωρίς να την αφήσω να σηκωθεί, μέχρι να αισθανθώ πλήρης και ήρεμος μετά το τελείωμα. Όσο πλενόταν και φορούσε τα εσώρουχά της, θαύμαζα το όμορφο πρόσωπο και το κορμί της.
Την καθαριότητα του χώρου την κρίνω πολύ χαμηλά, διότι διέκρινα "σημάδια" σε δύο-τρία σημεία του κρεβατιού, γεγονός που κρίνω απαράδεκτο.
Η παχύσαρκη τσατσά είχε ευγενική συμπεριφορά, μπήκε με αρωματικό σπρέυ και καθάρισε με σφουγγαρόπανο πριν την είσοδό μου στο δωμάτιο. Εντούτοις, η βαθμολογία της είναι μειωμένη, επίσης λόγω των ακάθαρτων σεντονιών.
Τέλος, αναφέρω χάριν αστεϊσμού ότι την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα, πριν μια βδομάδα, ανέβηκε στο κρεβάτι και μου συστήθηκε χαμογελαστή και προσήνης, ενώ εγώ σε ανταπόδοση την χαιρέτησα μαλάζοντας το στήθος της αντί δια χειραψίας.
Θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σπουδαίος
14
Πόντοι:
3.091
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια