Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 192 10
Μπουρδέλα
191061
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μπήκα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο στα πλάισια μπουρδελόσαρκας να δω τι παίζει στο τμήμα αυτό της Φυλής που καμμιά φορά, σπάνια όμως, φέρνει και κάποια αστέρια. Πάρκιγκ άνετο , όπως κάθε Τρίτη βράδυ, αφού η Φυλής Τετάρτη έχει Λαική...Μόλις την είδα μπήκα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ξανθιά λεπτή με σώμα άψογο και συμπεριφορά σεξ σόου στο σαλόνι. Κάτι μου είπε να ξαπλώσω και να την περιμένω να κάνει παιχνίδι αυτή και δεν μετάνοιωσα. Ανέβηκε από πάνω και έκανε ένα τέλειο σόου, χάιδεμα με όλο της το σώμα που είναι σώμα χορεύτριας σφιχτό σαν άγαλμα. Φιλιά και τριψίματα παντού. φωνούλες, πονηρά κοιτάγματα, ένα τέλειο θέαμα. Περνάει η ώρα και είχα ήδη καβλώσει στο τέρμα χωρίς να μου τον έχει ακουμπήσει σχεδόν. Μετά μου τον παίζει με τα πόδια. έφτασα να της πώ να σταματήσει γιατι θα εχυνα. Φορούσε άσπρα εσώρουχα που της πήγαιναν πολύ έστι που έλαμπαν με το μπλε φως. δεν έβγαζε το σουτιέν της και έτσι της το έβγαλα εγώ. Το στήθος μικρό και πεσμένο φυσικό, δεν πρόσθετε κάτι στο λούκ της, αλλά αυτή τη γυναίκα με την τέλεια κίνηση αξίζει να την έχεις ολόγυμνη! Πίπα τέλεια και τα παιχνιδάκια ανεξάντλητα. Με είχε κάνει τούρμπο. με το που κάθησε πάνω μου με το στενό μουνάκι της δεν χρειάστηκαν πάνω από δέκα χτυπήματα για να τα καταθέσω . Έμεινε εκεί φιλώντας με παντού μέχρι νε τραβηχτώ εγώ - κάτι πολύ σημαντικό που το εκτιμώ ιδιαίτερα. Μπράβο Άννα, θα σου ξανάρθω, γιατί παίζεις ωραία και τίμια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού