Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236412
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χθεσινη επισκεψη το μεσημερακι! Μετα την μικρη βολτα λογω ψιλοβροχου και επειδη η χριστινα ηταν φουλ κατεληξα εδω! Αννα λοιπον απο Ρουμανια! Οπως την περιγραφουν οι φιλοι! Μικρουλα 20 χρονων κατα δηλωση της, λεπτουλα με ωραιο δερματακι στην αφη μυριζε και ωραια! Κοσμος εκεινη την ωρα καθολου ερχεται διπλα μου και επειδη η αναδουλεια ειναι φουλ κατευθειαν για να με ψησει χουφτωμα στην επιμαχη περιοχη! Δεν το σκεφτηκα και πολυ! Δωματιο με περιμενει δινω τα λεφτα και μετα απο 1 λεπτο σκαει μυτη! Ομορφουλα και απο κοντα δεν μπορω να πω! Ξεκιναει χαλαρα με φιλακια στο στηθος κατεβαινει κανει και 1 περασμα απο τα @@! Καλο! Αλλα καπου εκει ψιλοχαλανε τα πραγματα! Προφυλακτικο (το εβαλε σωστα χωρις αερα) και ξεκιναει με γλυψιμο κυριως στο κεφαλι και μονο! Πηγε να κανει κατι παραπανω αλλα δεν μπορεσε! Για να μην χανω χρονο ημουν ετοιμος γυρισμα κανονικα και ξεκιναμε! Καθως το πηγαινα σιγα σιγα (μην χαλασουμε και το μπιμπελο) την εβλεπα σαν να βαριοταν 1 πραγμα! Κουραστηκα ετσι οποτε αλλαγη στα 4! Παλι σιγα και χαλαρα! Επειδη η ωρα περναγε και η βαρεμαρα μεγαλωνε και η δικια της και η δικια μου ειχαν περασει ηδη 10 λεπτα αρχισα να επιταχυνω! Αλλα δεν γινοταν τπτ! Ε μετα μας χτυπησε και τσα2! Και εμεινα ετσι! Με την πουτσα στο χερι που λενε! Συμπερασμα! Καλη ομορφη επιτρεπει μπαλαμουτι ελευθερα αλλα κατι χαλασε! Αλλοι μπορει να περασουν καλα! Εγω οχι! Παντως να πω η κοπελα δεν βιαζοταν απλα βαριοταν!
Υ.Γ Τι θα γινει με τον ησαπ ρε παιδες? Μου γαμει την ψυχολογια μεχρι να φτασω! ΕΛΕΟΣ!
Υ.Γ Τι θα γινει με τον ησαπ ρε παιδες? Μου γαμει την ψυχολογια μεχρι να φτασω! ΕΛΕΟΣ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού