Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη έλαβε χώρα, χθες, 9/12 και ώρα 13:30. Η Γαβριέλλα δουλέυει στο πάνω από τα δύο σπίτια που, ως γνωστόν, συστεγάζονται. Ο αλλοδαπός κύριος που δουλεύει στο εν λόγω σπίτι, την παρουσίασε λέγοντας πως είναι από Βουλγαρία και πως στην τιμή των 20 ευρώ, συμπεριλαμβάνονται 69 και ισπανικό. Πρόκειται για μία ΄κοπέλα περί το 1,70, με ίσια, μακρυά, μαύρα μαλλιά και σκούρα επιδερμίδα. Είναι αδύνατη, με αριθμό στηθόδεσμου 36c (το είδα, δε μου το είπε) και ωραίους γλουτούς (αδύνατους μεν, με πιασίματα δε).

Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή, γδύθηκε τελείως, επιδοθήκαμε σε προκαταρκτικά επί διλέπτου και στη συνέχεια φόρεσε το προφυλακτικό και επιδόθηκε σε ένα ανω του μετρίου στοματικό, με παράλληλο, συνεχές άγγιγμα όλης της περιοχής. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω, το δέχτηκε, αφού όμως, έβαλε λίγη κρέμα. Οι κινήσεις της ήταν συνεχείς, δυνατές και προς όλες τις κατευθύνσεις. Δε ζήτησε να αλλάξουμε στάση, μέχρι να το προτείνω, εγώ. Τοποθετήθηκε μόνη της στα τέσσερα, ενώ είχα σκοπό να ξεκινήσουμε ιεραποστολικά. Λίγο πριν της εκφράσω τις προτιμήσεις μου, διαπίστωσα ότι το στήσιμο ήταν εξαιρετικό. Ξεκινήσαμε έτσι, λοιπόν. Όσο περνούσε η ώρα, χαμήλωνε πλάτη και μέση, τέντωνε μπροστά τα χέρια της και ύψωνε τα οπίσθια της. Ήταν απόλυτα δεκτική και ανθεκτική σε όλα. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να δοκιμάσω και τρίτη στάση. Μετά το τέλος, δεν τραβήχτηκε, μέχρι να το κάνω, εγώ, πρώτος. Σε αυτό το σημείο, όμως, νομίζω ότι πρέπει να αναφέρω και ένα αρνητικό, που, πιθανον, να ενδιαφέρει πολλούς. Η επιδερμίδα της σε πλάτη και γλουτούς, ήταν τραχιά, με αρκετά έντονα σημάδια ακμής (τα οποία δε φαίνοντα με το συγκεκριμένο φωτισμό. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην αφή) και, γενικότερα, ταλαιπωρημένη. Χωρίς να είμαι καθόλου σιγούρος, νομίζω ότι διέκρινα και σημάδια, τα οποία αφήνει η κάφτρα του τσιγάρου. Το τελευταίο, το λέω με κάθε επιφύλαξη.

Συνοψίζοντας, είναι μία πολύ καλή επιλογή στα 20 ευρώ, που όμως δε θα ξαναεπισκεπτόμουν. Όχι γιατί δεν το αξίζει, απλώς έπειδή προτιμώ την εναλλαγή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού