Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη έγινε Σάββατο πρωί.
Στο σαλόνι η Ρωξάνη ήταν πολύ θερμή, μου την έπεσε δηλαδή με χάδια και λόγια απατηλά, και είπα να περάσω μιας και ήμουν περαστικός και βιαστικός. Και τα μισά από όσα λέει να κάνει καλά θα είναι για ένα γρήγορο γύρο, σκέφτηκα.
Η κοπέλα είναι νέα (20-22) ψιλή, μελαχρινή, με πολύ μικρό στήθος, σχετικά μεγάλο ποπό, και μέτρια μέση. Στην τιμή προσφέρει και κουλούρι αλλά δεν είμαι fun και δεν δοκίμασα.
Από συμπεριφορά στο δωμάτιο έχει την τυπική της περιοχής, μέτρια προς καλή θα έλεγα. Άμεση εκκίνηση με πίπα χωρίς προκαταρκτικά. Μέτρια πράγματα. Μετά οι τυπικές στάσεις χωρίς αντιρρήσεις από πλευράς της, και τελείωμα.
Στα συν τα πολύ ελαστικά νεανικά στηθάκια της, είναι μικρά μεν αλλά ζελεδένια στην αφή. Επίσης ότι η κοπέλα είναι άνετη στον χρόνο και γενικά φιλική και καλοδιάθετη.
Στα μείον η εμφάνιση που είναι αντικειμενικά μέτρια, στην περιοχή βρίσκεις πολύ ομορφότερα κορμιά. Επίσης μεγάλο μείον το ότι παρότι το δωμάτιο ήταν καθαρό και η ίδια έδειχνε το ίδιο, το γεγονός ότι μου ήρθε απευθείας από το προηγούμενο δωμάτιο (άνοιξε πόρτα - κλείσε πόρτα) δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση. Πρακτικά ελάχιστες πλένονται στο μεσοδιάστημα της μάχης, αλλά και να το τρως στα ίσια στη μούρη δεν είναι ευχάριστο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Υπηρεσίες
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική