Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Μπουρδέλα
229920
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ξημερώματα 25ης Νοεμβρίου και η μοίρα μ'εστείλε σ'ένα κορίτσι απ'τον τόπο μας, την Πένυ..Με το που την είδα στο σαλόνι κατάλαβα οτί η κοπέλα είναι σε άλλα επίπεδα υπηρεσιών.Σέβεται τα λεφτά του πελάτη και τον ίδιο,είναι ομιλητική,ζεστή και γεμάτη διάθεση.Πήρα πρόγραμμα ελευθ.στοματικού 70 ευρώ.Να σημειώσω οτί με ρώτησε αν είχα κάνει μπάνιο,(φυσικά και ΠΑΝΤΑ πριν από κάθε επίσκεψη μου σε studio),το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πεντακάθαρο και φυσικά και η κοπέλα το ίδιο.Αρα δεν συστύνεται για βρωμίλους...
Πίπα απίστευτη,υγρή και να με κοιτάει στα μάτια,αρκετή ώρα,τουλάχιστον δεκάλεπτο και άλλα δεκαπέντε λεπτά ηδονής σε πισωκολλητή,ιεραποστολική και καβάλα στάση.Τελείωμα στο σώμα της.Είναι μια μικρόσωμη,ξανθιά barbie,φαίνεται πανέξυπνη,της αρέσει να ασχολείται και να ασχολούνται με το κωλαράκι της(και την τρυπούλα της),και ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ.Να ναι καλά το κορίτσι,να ναι πάντα έτσι και σίγουρα θα την ξανατιμήσω..Πένυ μου ειλικρινά χάρηκα για την γνωριμία...
ΣΗΜ. οι βαθμολογίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές.10 σ'ολα θα έβαζα αν με άφηνε το σύστημα..
Πίπα απίστευτη,υγρή και να με κοιτάει στα μάτια,αρκετή ώρα,τουλάχιστον δεκάλεπτο και άλλα δεκαπέντε λεπτά ηδονής σε πισωκολλητή,ιεραποστολική και καβάλα στάση.Τελείωμα στο σώμα της.Είναι μια μικρόσωμη,ξανθιά barbie,φαίνεται πανέξυπνη,της αρέσει να ασχολείται και να ασχολούνται με το κωλαράκι της(και την τρυπούλα της),και ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ.Να ναι καλά το κορίτσι,να ναι πάντα έτσι και σίγουρα θα την ξανατιμήσω..Πένυ μου ειλικρινά χάρηκα για την γνωριμία...
ΣΗΜ. οι βαθμολογίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές.10 σ'ολα θα έβαζα αν με άφηνε το σύστημα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού